Κασιδιάρης: Συσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής κατά του Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια

Η Χρυσή Αυγή κάλεισε να συσταθεί Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, και του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, όπως ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης.

Μιλώντας

στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Κασιδιάρης εξήγηση ότι η η Προκαταρκτική πρέπει να αφορά το κακουργηματικό αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας και να διερευνηθεί αν τελέσθηκε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Μάλιστα απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργούι, είπε: «ο δοτός Πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στη Δικαιοσύνη. Το ερώτημα είναι ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, τον οποίο ο Πρωθυπουργός αποκαλεί «παναθηναϊκάκια», έχει τρισύλλαβο όνομα και το επώνυμό του τελειώνει σε –άκο».

Κατήγγειλε ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά επειδή είναι επιφυλακτικοί για τα στοιχεία που αποκαλύπτει το κόμμα του.

Σημειώνεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει τους απαιτούμενους 30 βουλευτές για να υποβάλλει το αίτημα και απευθύνεται στα άλλα κόμματα για να συμπληρωθεί ο αριθμός.

Πηγή φωτο eurokinissi

The post Κασιδιάρης: Συσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής κατά του Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα