Καρχιμάκης: «Η συμπαράταξη πρέπει να γίνει με κορμό το ΠΑΣΟΚ, χωρίς ηγεμονισμούς»

Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου επιτέθηκε στην κίνηση των «58» τονίζοντας ότι πρέπει να συνταχθούν με το ΠΑΣΟΚ και όχι να διαλυθεί και επισημαίνει ότι ενόψει των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ πρέπει να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο σχέδιο που θα δίνει ελπίδα στα μόνιμα θύματα της

κρίσης.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του κ. Καρχιμάκη.

«Ο πολιτικός χρόνος μέχρι τις ευρωεκλογές είναι στενός .Οι πολιτικές που θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ ,πρέπει να δημιουργούν τις προϋποθέσεις παραγωγής νέου πλούτου ,που θα εκπέμπουν ελπίδα για όσους αποτέλεσαν τα μόνιμα θύματα της κρίσης .

Χρειάζονται πολλαπλά θετικά σοκ από πολιτικές που θα αλλάζουν την ψυχολογία των ανθρώπων που διαχρονικά μας στήριξαν. Η οποία ανασύσταση θέλει περιεχόμενο,το περιεχόμενο αποδοχή κοινωνική ,και η κοινωνική αποδοχή να παράγει πολιτικό αποτέλεσμα και ελπίδα.

Όσο αφορά τους 58 τόνισε ότι δεν μπορούν να αμφισβητούν το ΠΑΣΟΚ θεωρώντας το σαν «μίασμα» ούτε να υποδεικνύουν την διάλυση του ενώ παράλληλα θέλουν να χρησιμοποιούν το ΠΑΣΟΚ για τις επιδιώξεις τους.

Αν θέλουν μπορούν να συμπαραταχθούν και αυτοί και οποίοι άλλοι στην προσπάθεια με κορμό το ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορεί κανείς να καπηλεύεται την δημοκρατική παράταξη .Τα μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα πρέπει να τελειώνουν. Η συμπαράταξη να είναι εδώ με κορμό το ΠΑΣΟΚ και βεβαίως χωρίς ηγεμονισμούς» .

The post Καρχιμάκης: «Η συμπαράταξη πρέπει να γίνει με κορμό το ΠΑΣΟΚ, χωρίς ηγεμονισμούς» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα