Καρατζαφέρης: Όσο δανειζόμαστε, τόσο θα παίρνουν μέτρα

«Δεν υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση. Αυτοί που κυβερνούν, είναι οι διεκπεραιωτές μιας άλλης υπερκυβέρνησης, την οποία ελέγχει η Γερμανία, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ.

Δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία. Και όσο δανειζόμαστε, τόσο θα παίρνουν και νέα μέτρα». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης,

σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά τα σχέδια της τρόικα ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως η Τρόικα θέλει να πάρει όλες τις μονάδες που θα μπορούσαν να είναι μοχλοί ανάπτυξης, όπως ο ΟΠΑΠ και τους χαρακτηρίζει απατεώνες.

Τόνισε δε, πως αυτά δεν είναι τα τελευταία μέτρα καθώς πιστεύει πως τον Μάρτη θα παρθούν κί άλλα.

“Το επίπεδο ζωής στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία τώρα είναι πολύ καλύτερο από αυτό της Ελλάδας. Απόδειξη ότι Έλληνες από τη Β. Ελλάδα πηγαίνουν να κατοικήσουν στην Βουλγαρία. Βρισκόμαστε στο πλήρες ναδίρ της αξιοπρέπειας μας”, σημείωσε.

Συνεχίζοντας ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για τα νοσοκομεία και το “εισιτήριο” των 25 ευρώ  συγκρίνοντας τα με τα καζίνο  ενώ βολές εξαπέλυσε εναντίον της τρικομματικής κυβέρνησης η οποία έχει ”εκχωρήσει κάθε δυνατότητα σκέψης στους τροικανούς”.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. χαρακτήρισε ”γελοίο” το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς είπε “όχι” στην εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο  ενώ τον Μάιο δεσμευόταν γι αυτή.

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα