Καρατζαφέρης κατά πάντων

Δριμεία επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε από την 77η ΔΕΘ ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατηγορώντας τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς ότι προσκυνάνε την τρόικα, ενώ σημείωσε για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ότι μονίμως βρίζουν χωρίς να κάνουν καμία πρόταση.

«Η κ. Μέρκελ

δεν άλλαξε μυαλά, τώρα που την βλέπουμε να εναγκαλίζεται με τους κυβερνώντες, απλά, αυτοί άλλαξαν και έγιναν υπάκουοι υπήκοοι», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ αναφερόμενος στις συνομιλίες με την τρόικα είπε χαρακτηριστικά «Ο κ. Τόμσεν θα μείνει εδώ».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία ενώ για την τρόικα είπε ότι κονιορτοποίησε τις ιδεολογίες δεκαετιών και κατήργησε τον σοσιαλισμό, ενώ εξέφρασε φόβους για διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής.

Τέλος, υποστήριξε ότι το κεφάλαιο είναι κατά πολύ ισχυρότερο από τον κ. Σαμαρά κι είπε πως «αυτός είναι και ο λόγος που επέβαλλε να πωληθεί η Αγροτική με συνοπτικές διαδικασίες και επιβάλει να γίνει το ίδιο με τον ΟΠΑΠ, τα ΕΛΤΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα