Καραμολέγκος: «Με έσωσε η πίστη μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φανερά συγκινημένος μετά την περιπέτεια που έζησε ο Μανώλης Καραμολέγκος δήλωσε ότι «με έσωσε η πίστη μου», μιλώντας στους δημοσιογράφος για την απαγωγή του.

Ωστόσο, ήταν αρκετά διστακτικός και δεν αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που αφορούν την απαγωγή, καθώς όπως είπε η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Ήταν θέμα να βρεις την ψυχική ηρεμία να επιβιώσεις. Εάν δεν έχεις πίστη δεν μπορείς να επιβιώσεις», πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.

Εξήγησε ότι ήθελε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για να δουν ότι είναι καλά και να τους ευχαριστήσει γιατί χειρίστηκαν με λεπτότητα την

υπόθεση, ζητώντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο.

Ο κ. Καραμολέγκος επανέλαβε ότι οι απαγωγείς δεν είχαν καμία σχέση με την εταιρεία του, δεν είχαν δουλέψει ποτέ με τις επιχειρήσεις του και δεν τους ήξερε.

Για τη στιγμή που ξανάσμιξε με την οικογένειά του ανέφερε ότι «Δεν ήταν λόγια, ήταν κλάματα», ενώ δήλωσε περήφανος για τον γιο του, ο οποίος κινητοποιήθηκε το βράδυ της απαγωγής προς αναζήτησή του.

Πάντως, ο επιχειρηματίας παρά το σοκ που υπέστη τα τελευταία 24ωρα, δεν έχασα το χιούμορ του όταν διευκρίνισε στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι 60, αλλά 55 ετών.

Σχετικά άρθρα:

Βαριά ποινική δίωξη για τους απαγωγείς του Καραμολέγκου

The post Καραμολέγκος: «Με έσωσε η πίστη μου» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα