Κανέλλη: Ξαφνικά δημιουργήθηκαν «λεγεώνες ανησυχούντων» για το ΚΚΕ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Για προσπάθεια δημιουργίας «λεγεώνων ανησυχίας για την τύχη του ΚΚΕ» έκανε λόγο η Λιάνα Κανέλλη σε δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Η βουλευτής του ΚΚΕ βγήκε από τα ρούχα της όταν ερωτήθηκε για τις φήμες περί διαδοχής της Αλέκας Παπαρήγα δίνοντας την απάντηση… «Κυριακή κοντή γιορτή! Το ίδιο θα σας έλεγε και η Αλέκα», σημειώνοντας πως η Κεντρική Επιτροπή ψηφίζει και δεν υποβάλλει

από μόνος του υποψηφιότητα κάποιος, αλλά προτείνεται.

Παράλληλα, εξέφρασε την ενόχλησή της σχετικά με την αντιμετώπιση της γενικής γραμματέως της ΚΕ του ΚΚΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το τι έχετε σούρει μέχρι αυτή την ώρα στην Αλέκα δεν λέγεται και ξαφνικά μέσα σε δυο ημέρες ακούω τα καλύτερα λόγια. Είναι η κλασσική αντίληψη άμα βάζεις γκολ είσαι ήρωας, άμα το χάσεις είσαι από προδότης μέχρι άλλες λέξεις…»

Τόνισε δε πως «δεν μπορεί να πείσει κάποιος ότι έχουν φτιαχτεί λεγεώνες ανησυχούντων για την τύχη του ΚΚΕ!». «Τη Δευτέρα το πρωί θα ξέρουμε και μετά θα μπούμε στις λεγεώνες των ερμηνειών», κατέληξε.

Η βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε και τη στάση του Παπανδρέου στην Προανακριτική Επιτροπή δηλώνοντας πως «η λαϊκίστικη ηρωοποίηση σχέσεων και δεσμών απαλείφει από την ιστορία μέχρι και την ίδια», ενώ για το υπόμνημα μίλησε και πάλι ειρωνικά λέγοντας ότι το θέμα έχει γίνει σαν τις αμερικανικές σειρές. «Δίνεις DNA είσαι αθώος, δεν δίνεις δεν είσαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα