Καμμένος: Θα μας βρείτε απέναντί σας

Πυρά κατά των κομμάτων της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, σε δήλωσή του μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.

«Οι συγκυβερνώντες αποφάσισαν να ανατρέψουν τις υποσχέσεις με τις οποίες υπέκλεψαν την ψήφο του ελληνικού λαού. Θα μας έχουν απέναντί τους», διεμήνυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

και δεσμεύθηκε ότι το κόμμα του θα είναι μέσα και έξω από τη Βουλή δίπλα στον ελληνικό λαό.

«Αυτά που λέγαμε πριν από τις εκλογές, θα τα ακολουθήσουμε και θα τα τιμήσουμε και μετά τις εκλογές. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκινά το έργο για το οποίο έλαβε εντολή από τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε με αφορμή την ορκωμοσία των βουλευτών.

Στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως «πέφτει πολύ μεγάλο βάρος πάνω μας», καθώς «οι πολίτες περιμένουν πολλά από εμάς» και «οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και από τους πολίτες που μας ψήφισαν, αλλά και από όσους δεν μας ψήφισαν». «Σε εμάς», τόνισε, «πέφτει το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης του αστικού και πατριωτικού χώρου», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι το κυριότερο Όργανο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κάλεσε όλους τους βουλευτές του να ψηφίζουν πάντα κατά συνείδηση.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε και επίσημα ότι γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, με αναπληρωτές γραμματείς τους βουλευτές (Β’ Πειραιά) Γιάννη Κουράκο και (Α’ Πειραιά) Παναγιώτη Μελά.

Τέλος, εκτός από τον βουλευτή Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, που ως γνωστόν έχει οριστεί κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κατά τομείς θα είναι ο βουλευτής Ηρακλείου καθηγητής Νότης Μαριάς και ο βουλευτής Β’ Αθηνών Βασίλης Καπερνάρος.

Όπως έχει ανακοινωθεί, εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού θα είναι ο Χρήστος Ζώης.

Keywords
Τυχαία Θέματα