Καμμένος : Πρώτα μισθοί και συντάξεις και μετά τα χρέη

Λάβρος κατά των δύο μεγάλων κομμάτων εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Πάνος Καμμένος τονίζοντας ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δε θα μπορέσουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις μέχρι τον Οκτώβριο.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» υποσχέθηκε χαμηλή φορολογία για να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους , ενώ χαρακτήρισε το χρέος

επαχθές και ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από το λαό υπογραμμίζοντας πως το κόμμα του θα εξυπηρετήσει πρώτα μισθούς, συντάξεις, υγεία και παιδεία και εν συνεχεία τα τοκοχρεολύσια.

Υποσχέθηκε, ακόμη, νέο άνοιγμα από τη δικαιοσύνη όλων των μεγάλων σκανδάλων της χώρας όπως Βατοπέδι και Ζίμενς και επανέλαβε ότι θα καταλογιστούν ποινικές ευθύνες σε Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και σε όποιον άλλο έχει συνάψει συμφωνίες που είναι αντίθετες με τους νόμους του ελληνικού κράτους.

Προανήγγειλε ότι το κόμμα του θα επαναφέρει στα επίπεδα προ μνημονίου τους μισθούς και τις συντάξεις σε δημόσιο, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας.

Αναφερόμενος σε πιθανές συνεργασίες είπε ότι δεν συζητά με Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκτός εάν – όπως είπε – ο κ. Σαμαράς κάνει νέα κολοτούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα