Καμία αύξηση στα διόδια για τους δημότες Ωρωπού

Δεν πρόκειται να γίνει καμία αύξηση στην τιμή των διοδίων για τους δημότες του Ωρωπού σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της κοινοπραξίας «Νέα Οδός».

Συγκεκριμένα, το αντίτιμο θα παραμείνει στα 2, 10 ευρώ ανά διέλευση όπως ισχύει, μέσω του ειδικού προγράμματος «Fast Pass Oropos» και θα αφορά τα οχήματα κατηγορίας 2, στα διόδια Αφιδνών.

Οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο ειδικό εκπτωτικό πρόγραμμα

Fast Pass Oropos, μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του δήμου Ωρωπού, όπου θα βρίσκονται υπάλληλοι της Νέας Οδού, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους.

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα ξεκινήσει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και το πρόγραμμα θα ενεργοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

Τα έγγραφα που θα πρέπει να προσκομίσουν οι κάτοικοι του Ωρωπού είναι τα εξής:

1) Αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα Fast Pass Oropos. Η αίτηση αυτή παραλαμβάνεται στα ΚΕΠ από τους μόνιμους κατοίκους, αλλά θα βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα www.fastpass.gr,

2) Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνεται ότι η αναγραφόμενη κατοικία του αιτούντος αποτελεί κύρια κατοικία αυτού και ευρίσκεται εντός των ορίων του δήμου Ωρωπού,

3) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του προηγούμενου έτους, εκ του οποίου θα προκύπτει ως κύρια κατοικία ο δήμος Ωρωπού,

4) Άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, κατηγορίας 2, που ανήκει στον αιτούντα μόνιμο κάτοικο, και

5) Βεβαίωση του δήμου Ωρωπού ότι ο αιτών είναι μόνιμος κάτοικός του.

Με την προσκόμιση των παραπάνω εγγράφων στα ΚΕΠ, οι κάτοικοι θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο πρόγραμμα, ενώ θα παραλαμβάνουν τον ηλεκτρονικό πομποδέκτη Fast Pass, μέσω κούριερ στη διεύθυνση που θα έχουν δηλώσει, χωρίς καμία επιβάρυνση.

The post Καμία αύξηση στα διόδια για τους δημότες Ωρωπού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα