Κακουργήματα για τους άρχοντες του νησιού της διαφθοράς!

Του Γιάννη Ντάσκα

Επιτέλους! Η Δικαιοσύνη άργησε πολύ,η διαπλοκή τσάκισε όσους έβρισκε μπροστά της αλλά εν τέλει υπάρχει Εισαγγελέας και για τη Μύκονο!

Σήμερα ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος κατά του νυν και του πρώην Δημάρχου Μυκόνου για οικονομικής φύσης εγκλήματα.

Η υπόθεση είχε γίνει γνωστή από χρόνια αλλά η διπαλοκή προστάτευε αποτελεσματικά τους δυο άρχοντες αφού εκείνοι με τη σειρά τους προφανώς διοικούσαν με τέτοιο τρόπο ώστε η Μύκονος να γίνει πρωταθλήτρια σε οικοδομικά ,οικονομικά

και άλλα εγκλήματα.

Εκεί ένας τοπικός δημοσιογράφος ,ο Σάκις Μαυρέλις σατιρίζοντας και καυτηριάζοντας τα πεπραγμένα της διπαλοκής στη Μύκονο τους ξεσκέπασε αλλά τον…εκλεισαν φυλακή.Του έστησαν μια κατηγορία για συκοφαντική δυσφήμηση,τον καταδίκασαν εντελώς άδικα κατά τη γνώμη μας, και επειδή δεν είχε να πληρώσει τον έκλεισαν φυλακή.

Μεταξύ άλλων ο Σ.Μαυρέλις είχε στηλιτεύσει και τα πεπραγμένα της Πολεοδομίας Μυκόνου ,τον τσάκισαν αλλά στο τέλος αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο αφού στον Πολεοδόμο Μυκόνου βρέθηκαν εκατομμύρια αδικαιολόγητα.

Θα επανέλθουμε στο ρεπορτάζ .Προς το παρόν σημειώστε τις κακουργηματικές διώξεις κατά Μέγα –Κουτσθανά (νυν Δημάρχου) και Βερώνη(πρώην Δημάρχου) και αρχίστε να στοιχηματίζετε τι θα κάνει η διαπλοκή να τους απαλλάξει. Μεγαλοπολιτικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι μαζί με μεγαλοεπιχειρηματίες έκαναν τα οικοδομικά τους όργια και κάπως πρέπει να το ανταποδώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα