Καυκόπουλος: Τα χρήματα “τα τσέπωνε” ο Παπαγεωργόπουλος

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Παναγιώτη Σαξώνη κ. Ευθύμης Καυκόπουλος ανέφερε ότι ο πελάτης του, είχε εξασφαλίσει την παντελή έλλειψη ελέγχου, ενώ υπογράμμισε ότι δεν έχουν ελεγχθεί οι λογαριασμοί από τα συγγενικά πρόσωπα του Παπαγεωργόπουλου.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι: «Ο Σαξώνης είχε την ευχέρεια να παίρνει μετρητά χρήματα από τον δήμο. Αντί να παίρνει επιταγές, έπαιρνε μετρητά. Αυτό γινόταν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία χρόνο με τον

χρόνο αυξάνονταν».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος Καυκόπουλος επεσήμανε ότι: «Ο Σαξώνης κατήγγειλε ότι ο Παπαγεωργόπουλος μέσω της πόρτας επικοινωνίας γενικού γραμματέα και δημάρχου, έπαιρνε τα χρήματα. Εκεί τα άφηνε ο Λεμούσιας και ο Παπαγεωργόπουλος έλεγε, ότι δεν θέλει να ξέρει από που προέρχονται αυτά τα χρήματα».

Όσον αφορά, για τον τρόπο που γίνονταν η υπεξαίρεση ο κύριος Καυκόπουλος είπε ότι «είχε εξασφαλίσει την ατιμωρησία και την παντελή έλλειψη έλεγχου. Κανένας δεν ήλεγχε κανέναν. Ο Σαξώνης προσκόμιζε πλαστά παραστατικά της ΔΟΥ, τα οποία ήταν με τον παλιό τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα