Ιπποκράτους σε Ελευθεροτυπία: Ιστορικό λάθος οποιαδήποτε αναδρομική ανοχή προς τη δικτατορία

«Προκλητική» και «ανίερη» χαρακτηρίζει η Ιπποκράτους την οποιαδήποτε σύγκριση οικονομικής κατάστασης με το καθεστώς της χούντας, αναφερόμενη στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

«Είναι ιστορικό λάθος οποιαδήποτε αναδρομική ανοχή ή επιείκεια προς τη δικτατορία και ανόητη, προκλητική και ανίερη οποιαδήποτε σύγκριση της σημερινής οικονομικής κρίσης με το δικτατορικό καθεστώς. Συμβάλλει στον εκφασισμό της κοινωνίας όποιος ανοίγει ανιστόρητες συζητήσεις με δημαγωγικό και υπεραπλουστευτικό τρόπο» αναφέρουν χαρακτηριστικά από το ΠΑΣΟΚ.

Σάλος

προκλήθηκε από το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας που υποστήριζε βάσει δημοσκόπησης της εταιρείας Metron Analysis ότι η χώρα μας έχει κρίση δημοκρατικών αρχών, συνέκρινε τη σημερινή πολιτική κατάσταση με την εποχή της δικτατορίας και υποστήριζε και ότι ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων νοσταλγεί τη χούντα.

Μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων της «Ε» ξεσηκώθηκε με το πρωτοσέλιδο-πρόκληση που είχε τον απαράδεκτο τίτλο «ΣΚΑΤΑ!». Tο επίμαχο πρωτοσέλιδο αποσύρθηκε μέσα στη νύχτα και η εφημερίδα κυκλοφόρησε με νέο τίτλο «Απέραντο φρενοκομείο», αλλά είχε και πάλι «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα που υποστήριζε πως το 30% των Ελλήνων πιστεύει ότι στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα