Ηλεία: «Στο σκαμνί» 50χρονη για το θάνατο ηλικιωμένου

Πριν από χρόνια, ένας ηλικιωμένος έψαχνε για ερωτική σύντροφο σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, δηλώνοντας πως διέθετε χρήματα για να τη συντηρήσει.

Έτσι ανταποκρίθηκε στις επιθυμίες του μία 50χρονη η οποία όμως σήμερα κατηγορείται από συγγενείς του 90χρονου ότι τον εξέθεσε σε κίνδυνο. Η 50χρονη καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε 4 χρόνια φυλάκιση και τώρα σειρά έχει το Εφετείο. Σύμφωνα με τους μάρτυρες η γυναίκα φρόντιζε τον ηλικιωμένο και εκείνος την είχε καταστήσει κληρονόμο του σπιτιού που ζούσανε, ενός οικοπέδου και των όλων των χρημάτων του.

Το

2006, ο ηλικιωμένος γλίστρησε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Αμαλιάδα και τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με το dete.gr, μεταφέρθηκε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τους γιατρούς αν είχε μεταφερθεί νωρίτερα, η κατάστασή του θα ήταν ελεγχόμενη.

Ο ηλικιωμένος πέθανε πριν ακόμη προλάβει να υποβληθεί σε εγχείρηση. Οι συγγενείς του εκλιπόντος κατηγορούν την 50χρονη πως με τις παραλείψεις της συνέτεινε στο να χειροτερεύσει την κατάσταση της υγείας του. Η δίκη διεκόπη προκειμένου να κληθούν οι δύο γιατροί που εξέτασαν τον άνδρα να επιβεβαιώσουν το μέγεθος των τραυμάτων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα