Ιδού ο μεγαλοχασάπης με το αλογίσιο κρέας (ΦΩΤΟ)

Βαρύτατες κατηγορίες για τον πρόσφατο εφιάλτη της Ευρώπης έχει καταλογίσει η αστυνομία στον Γουίλι Σέλτεν καθώς θεωρούν ότι είναι ο άνθρωπος που «πλημμύρισε» την Ευρώπη με περισσότερους από 50.000 τόνους ύποπτου… μοσχαρίσιου κρέατος.

Ο Γουίλι Σέλτεν, από το Ος της Ολλανδίας, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας «Wiljo Import en Export BV and Vleesgroothandel Willy Selten»,την οποία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα οι ολλανδικές αρχές αναγνώρισαν ως την υπαίτιο πώλησης αυτής της τεράστιας ποσότητας ύποπτου κρέατος.

Όπως έγινε γνωστό

από τις αρχές την προηγούμενη χρονιά κρέας που εξήγαγε η εταιρεία του Γουίλι Σέλτεν, κατά τη διάρκεια σχετικών ελέγχων, βγήκε θετικό στο κτηνιατρικό παυσίπονο phenylbutazone, το οποίο χορηγείται σε άλογα, και το οποίο δεν έχει ελεγχθεί ακόμα για παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Έπειτα από την αποκάλυψη αυτή οι ολλανδικές αρχές έβαλαν λουκέτο στο εργοστάσιο του Ολλανδού και ο Γουίλι Σέλτεν οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος και του επετράπη να επαναλειτουργήσει -υπό αυστηρή επιτήρηση- την εταιρεία του.

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά ο Γουίλι Σέλτεν έχει να αντιμετωπίσει επιπλέον και πολλές αγωγές από υπαλλήλους του οι οποίοι είναι απλήρωτοι από το Μάρτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα