Η Υβόννη, ο Ρέμος και… ο άλλος!

Ο φωτογραφικός φακός, αδιάψευστος μάρτυρας! Η Υβόννη Μπόσνιακ «συνελήφθη» με μαγιό, να φλερτάρει με αρρενωπό νέο, πίσω από την πλάτη του Αντώνη Ρέμου!

Ο νέος μάλιστα, δεν είναι άλλος από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο οποίος επίσης φορά μαγιό, επιδεικνύοντάς μας τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του.

Θα αναρωτηθείτε: Η Υβόννη και ο Θεοχάρης είναι μαζί; Είναι το νέο καυτό ειδύλλιο της showbiz; Η σχέση της Υβόννης με τον Αντώνη Ρέμο, περνά κρίση;

Η απάντηση είναι αρνητική, αφού το τρυφερό ενσταντανέ Υβόννης-Θεοχάρη αποτελεί «σύλληψη» του «μέτρ των μαγιό» όπως αποκαλούν οι Σουηδοί, τον Έλληνα σχεδιαστή που διαπρέπει χρόνια τώρα στη χώρα τους, Πάνο Παπαδόπουλο.

Ο Πάνος Παπαδόπουλος, με του οποίου τα μαγιό στο παρελθόν έχουν φωτογραφηθεί η «Mrs. Number One» Έλενα Παπαρίζου, η Αλέκα Καμηλά καθώς και άλλοι επώνυμοι, ζήτησε από την αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου και από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, να ποζάρουν φορώντας μόνον τα μαγιό του, για το λανσάρισμα της νέας του σειράς, η οποία φέτος παρά την κρίση διευρύνεται, αφού συμπεριλαμβάνει γυαλιά ηλίου και αρώματα με μεθυστική μυρωδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα