Η υποκρισία μετατρέπει τη Mεσόγειο σε νεκροταφείο

Του Γιάννη Ντάσκα

H υποκρισία είναι το χειρότερο φάρμακο για τις «λύσεις» των προβλημάτων. Το Σαββατοκύριακο πολλά κανάλια έδειχναν την “ήσυχη” από τη Χρυσή Αυγή πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Και άρα όλα μέλι-γάλα.

Είναι ακριβώς τα ίδια κανάλια, οι ίδιοι παρουσιαστές που δυναστεύουν τον κόσμο για 20 και 30 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια τους έλεγαν πάνω-κάτω ότι όλα είναι μέλι-γάλα. Ποιος ξέχασε τον Αλογοσκούφη να κάνει βόλτα με παρουσιαστή της κρατικής τηλεόρασης στον Άγιο Παντελεήμονα

και να τα δείχνουν όλα καλά, αν και στα πίσω στενά οι συμμορίες Ελλήνων και αλλοδαπών είχαν επιβάλει το δικό τους γκέτο;

Τώρα είναι καλά στον Άγιο Παντελεήμονα γιατί η Χρυσή Αυγή έφυγε πριν λίγες ώρες και είναι ακόμα εκεί Αστυνομία.

Όχι δεν είναι λύση η Χρυσή Αυγή. Αλλά ούτε λύση είναι να αστυνομοκρατείται η περιοχή. Γιατί απλά θα μεταφερθεί το πρόβλημα σε άλλη περιοχή και ύστερα σε άλλη και σε άλλη και δεν θα φτάνει η Αστυνομία μας.

Η λύση είναι η ΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ λαθρομεταναστών στη χώρα.

Αυτή είναι η τραγωδία για όλους και αναδείχθηκε εκτός Ελλάδας το Σαββατοκύριακο με εκατοντάδες νεκρούς στη Μεσόγειο από ανατροπές καϊκιών που τους μεταφέρουν.

Οι πρωθυπουργοί Ιταλίας και Μάλτας κατήγγειλαν την υποκρισία των Ευρωπαίων λέγοντας ότι θέλουν να μετατραπεί η Μάλτα και η Ιταλία και η Ελλάδα σε αποθήκες λαθρομεταναστών.

Η υποκρισία είναι η ηπιότητα των εκφράσεων.

Πρόκειται περί εποικισμού της Ευρώπης σκέτα. Βεβαίως και φτωχοί και κατατρεγμένοι αλλά δεν έρχονται για σπουδές. Έρχονται για να ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΎΝ οριστικά. Είναι εκατοντάδες εκατομμύρια. Είναι αδύνατον να εγκατασταθούν ειρηνικά στην Ευρώπη.

Είτε τους σταματούν στο ξεκίνημά τους από τις χώρες τους πράγμα πολύ εύκολο και υποκριτικά δεν γίνεται. Είτε τους σταματούν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ στα σύνορα οι ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ (και όχι Ιταλικές, Μαλτέζικες, Ελληνικές η Ισπανικές) δυνάμεις της ΦΡΟΝΤΕΞ, είτε ,όπερ και το απλούστερο αλλά χειρότερο, οι Έλληνες, οι Ιταλοί, Οι Μαλτέζοι τους προωθούν άμεσα προς το Βερολίνο, το Παρίσι, τη Στοκχόλμη, την Κοπενχάγη.

Τότε να δούμε ποιές χώρες έχουν κρίση, ποιά Ευρώπη θέλουμε και πως θα απαντήσουμε στο ερώτημα: υπάρχουν έθνη; υπάρχουν κράτη, υπάρχουν σύνορα;

Όσοι θα απαντούν ναι θα πυκνώνουν τις τάξεις της Λεπέν, της Χρυσής Αυγής, της Λέγκας του Βορρά κλπ

Είναι πολλοί ευρωπαίοι που προκειμένου να αναγκαστούν να μεταναστεύσουν κάπου που δεν ξέρουν για να αποφύγουν τις συνέπειες του εποικισμού στην πατρίδα τους θα προτιμήσουν όποια ακραία λύση, ως εσχάτη λύση, ακόμα και να πεθάνουν βίαια στην πατρίδα τους.

Τα υπόλοιπα είναι υποκρισίες…

Οι εκατοντάδες θάνατοι δεν βαρύνουν τις παράκτιες χώρες αλλά τους υποκριτές που παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν που είναι η ρίζα του προβλήματος.

Οι υποκριτές μετατρέπουν τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο…

The post Η υποκρισία μετατρέπει τη Mεσόγειο σε νεκροταφείο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα