Η Βίκυ Σταμάτη έχει κάνει τις φυλακές ξενοδοχείο πολυτελείας

Η κυρία Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται σε μία σύγχυση τελευταία, καθώς έχει μπερδέψει τις φυλακές στις οποίες βρίσκεται, με τις διακοπές της σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ήταν σύνηθες άλλωστε, για την ίδια και την οικογένεια της οι πολυτελείς διακοπές και γενικότερα ο πολυτελής τρόπος ζωής.

Το θέμα είναι με ποιανών τα λεφτά έκανε τελικά τέτοια ζωή αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Έτσι λοιπόν θεωρώντας η κα Σταμάτη ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών είναι το «room service» ξενοδοχείου, τους κάνει συνεχώς παρατηρήσεις επειδή δεν είναι ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες τους,

γι’ αυτό το λόγο φαντάζομαι δεν τους δίνει και μπουρμπουάρ.

Μέσα στις πολλές αναφορές λοιπόν που έχει κάνει η εν λόγω κυρία, η τελευταία αφορούσε την αδυναμία χρήσης της αγγλικής γλώσσας από τους υπαλλήλους.

Το περιστατικό έγινε πριν λίγο καιρό όταν ένα πρωινό ακούστηκε από το πρώτο κελί της γυναικείας πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού μια βραχνή φωνή που φώναζε στα αγγλικά. Για του λόγου το αληθές η κα Βίκυ ζήταγε χαρτί κουζίνας χρησιμοποιώντας την αγγλική γλκώσσα, ο φύλακας λοιπόν προσπαθούσε να καταλάβει τι είναι αυτό το «kitchen paper». Ο φύλακας δεν ανταποκρίθηκε, και αυτό αποτέλεσε λόγο  για να κάνει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου άλλη μια αναφορά για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Όσοι τη γνωρίζουν και συνομιλούν μαζί της, διαπιστώνουν ένα και μόνο πράγμα: η Βίκυ Σταμάτη αρνείται να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή και βρίσκεται σε κατάσταση παράκρουσης. Πιστεύει ότι ο επίσης έγκλειστος σύζυγός της έχει δύναμη και ισχύ και διαπληκτίζεται καθημερινά μαζί του γιατί δεν κάνει όσα πρέπει ώστε να αφεθεί ελεύθερη, ενώ ακολουθεί μια επιθετική τακτική που έχει ως αποτέλεσμα να την εγκαταλείπουν όλοι και να φεύγουν μακριά της.

Ακόμα και ο δικηγόρος της κ. Βασίλειος Χειρδάρης διέκοψε τη συνεργασία μαζί της, ανακοινώνοντας με μια λιτή αλλά σκληρή αναφορά την πλήρη διαφωνία του στον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης.

Όσοι έχουν τη ατυχία να τη ζουν από κοντά λένε ότι κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο παράξενης και δύστροπης κρατούμενης»

Keywords
Τυχαία Θέματα