Η τρόικα «τρώει» και το ΕΣΡ!

Το ΕΣΡ που ξέρατε… ξεχάστε το! Στο στόχαστρο της τρόικας μπαίνει και το εκδοτικό και τηλεοπτικό κατεστημένο, καθώς ο σκοπός τους είναι να αλλάξουν άρδην τα πάντα στη χώρα! Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, λοιπόν, πλέον θα ελέγχεται από την τρόικα! Πώς; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «φαρέτρας», τα τρία κόμματα πιέζονται από την τρόικα να αλλάξουν το ΔΣ, που όντως έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει αλλάξει, αλλά σ’ αυτό να τοποθετηθούν

πρόσωπα, τα οποία θα έχει υποδείξει… Και ο λόγος;

Οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι ο ίδιος λόγος που θα χτυπηθεί η διαπλοκή με τις αποκαλύψεις στον διεθνή –και μετά στον εγχώριο– Τύπο όπου αυτές θα αγγίξουν ακόμη και επιχειρηματίες μεγάλου βεληνεκούς, οι οποίοι μέχρι σήμερα τύγχαναν μιντιακής και εκδοτικής ασυλίας… Και ποιος είναι αυτός; Μα, για να μπορέσουν να ελέγξουν το πού θα πάνε οι νέες δουλειές στην Ελλάδα (βλ. ιδιωτικοποιήσεις).

Τους έχει γίνει πλέον σαφές ότι δουλειές στην Ελλάδα κάνεις όταν έχεις απόλυτο έλεγχο και κάλυψη από τα ΜΜΕ. Και οι δουλειές χαλάνε, όταν αυτά σε πολεμάνε… Όποιος αποφασίσει, λοιπόν, εγκαίρως να παίξει μαζί τους και τον θέλουν… θα γλυτώσει και θα επιβιώσει! Τους υπόλοιπους θα τους «φάει η μαρμάγκα». Δηλαδή, η τρόικα… Δηλαδή, η πρεσβεία… Δηλαδή, η Μέρκελ – και όχι μόνο (!), έτσι για να είναι η «φαρέτρα» ακριβοδίκαιη, αφού το ενδιαφέρον για «επενδύσεις» στην Ελλάδα δεν περιορίζεται στη γερμανική διαπλοκή και τη γερμανική πρεσβεία, αλλά είναι τρισδιάστατο… Μωρέ Τράγκας που σας χρειάζεται!
“H Φαρέτρα του Πάρι”

Keywords
Τυχαία Θέματα