Η πρόβλεψη «αίνιγμα» του Βασίλειου Μαρκεζίνη και η συνάντηση με τον Τσίπρα

Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης παρουσίασε χθες βράδυ τα 2 νέα του βιβλία

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην «Αίγλη» στο Ζάππειο παρουσίασε χθες τα 2 νέα του βιβλία ο sir Βασίλειος Μαρκεζίνης. Το όνομα

του διεθνούς φήμης καθηγητή ακούστηκε αρκετές φορές στην πολιτκή ζωή του τόπου είτε να παίζει ως μεταβατικός πρωθυπουργός είτε να βρίσκεται πίσω από διάφορες κινήσεις που λαμβάνουν χώρα στην Κεντροδεξιά. Ωστόσο τα σενάρια ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν…

Το ένα από τα 2 βιιβλία του κ. Μαρκεζίνη φέρει τον τίτλο «Η Ελλάδα στον κατήφορο… Η ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική. Οι εγκαταλελειμμένες Ενοπλες Δυνάμεις» το οποίο προλογίζει άλλο ένα όνομα… το οποίο ακούστηκε κατά κόρον ότι σχεδιάζει ίδρυση νέου κόμματος στο χώρο της Δεξιάς ο στρατηγός ε.α Φράγκος Φραγκούλης.

Αυτό βέβαια που έσκασε σαν βόμβα στην χθεσινοβραδινή ομιλία του κ. Μαρκεζίνη κατά την παρουσίαση των Βιβλίων του ήταν μια εκτίμηση που έκανε λέγοντας ότι «Φοβάμαι δεύτερα Ιουλιανά τα οποία ετοιμάζουν άνθρωποι με πείρα στα Ιουλιανά». Και συνέχισε τονίζοντας ότι « η κίνηση αυτή θα εκδηλωθεί τις προσεχείς εβδομάδες».

Η επανεμφάνιση του κ. Μαρκεζίνη δημιουργεί πολλά ερωτήματα και επιβεβαιώνει το «Π» καθώς είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα την προηγούμενη Παρασκευή στη Βουλή. Όπως σας είχαμε γράψει ο κ. Μαρκεζίνης αποτελεί το «όχημα» του κ. Τσίπρα στην προσπάθεια που θα προσπαθήσει μα κάνει το επόμενο διάστημα προκειμένου να προσεγγίσει συντηρητικούς ψηφοφόρους.

The post Η πρόβλεψη «αίνιγμα» του Βασίλειου Μαρκεζίνη και η συνάντηση με τον Τσίπρα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα