Η ομιλία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο 9ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Aπο το βήμα του 9ου τακτικού εθνικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας , Δημήτρης Αβραμόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων «Πρέπει να αξιοποιήσουμε τη σημερινή δυσμενή συγκυρία και να την μετατρέψουμε σε ένα νέο πλέγμα δυνατοτήτων και ευκαιριών αλλά και πρόκληση για την Ελλάδα».

Ενώ για την μέχρι τώρα πορεία της παράταξης ανέφερε: «Σήμερα μετά από ένα χρόνο πρωτόγνωρης για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα

διακυβέρνησης, δίνουμε σκληρό αγώνα για την έξοδο της Ελλάδος, της χώρας μας από τη βαθιά κρίση. Κρίση οικονομική, που εξελίχθηκε σε κοινωνική μετά το 2010, βυθίζοντας τη χώρα σε βαθιά ύφεση.

Με σκληρή δουλειά, σχέδιο και αφοσίωση στις αρχές μας χαράσσουμε το δρόμο για τη μεγάλη επιστροφή στην ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, την ευημερία, την εθνική κυριαρχία»

Και υπογράμμισε παράλληλα: «Ξέρουμε πού πάσχει η Ελλάδα, σε σύγκριση με άλλες οικονομίες που περνάνε και αυτές δύσκολες στιγμές. Η αιτία δεν είναι όμοια με άλλες χώρες. Άλλο είναι το τραπεζικό τους σύστημα, αλλού είναι ο τρόπος με τον οποίο οργάνωσαν περιφερειακά τη διοίκησή τους. Σε εμάς ήταν και δυστυχώς παραμένει ακόμα το κράτος. »

Διαβάστε αναλυτικά την ομιλία του κ. Αβραμόπουλου ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα