Η Ναόμι του έβγαλε τις κουκούλες!

Εδώ και πολύ καιρό γράφουμε στην ηλεκτρονική έκδοση του «Παρασκηνίου» και στην έντυπη φυσικά και το υποστηρίζουμε και σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις,όταν μας καλούν ότι αυτή την κρίση ΔΕΝ την πιστεύουμε.Γράφουμε ότι είναι μια τεχνητή θηλιά που μας επέβαλαν απέξω για να μας πάραουν σε μισή τιμή τα φιλέτα ,όπως το πετρέλαιο,το φυσικό αέριο,τα οικόπεδα,τα νησάκια,το χρυσό,το βωξίτη,το νικέλιο,το ουράνιο και άλλα σπάνια μέταλλα.

«Τα ΜΜΕ

στην Ελλάδα έχουν καταστροφικό ρόλο γιατί συνέχεια καλλιεργούν στον ελληνικό λαό ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχθεί τα σκληρά μέτρα και έτσι τον πανικοβάλλουν και τον κάνουν αδύναμο να ψάξει κι άλλες χώρες και να μαζευτούν 4-5 μαζί και να αντιδράσουν.Η κρίση είναι τεχνητή και επιβλήθηκε από την παγκόσμια ελίτ για να πάρουν φτηνά τα πολύτιμα της Ελλάδας»

Αυτή τη θέση που είναι ακριβώς αυτή που υποστηρίζουμε εδώ και 1,5 χρόνο και πλέον διατύπωσε χθες στους φακέλους του ΣΚΑΙ η περίφημη και ανεξάρτητη,κινούμενη στο χώρο της Αριστεράς,συγγραφέας (ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ) και δημοσιογράφος Ναόμι Κλαϊν.

Είμαστε από τους λίγους που τη συναντήσαμε ,φωτογραφηθήκαμε και την ευχαριστήσαμε γιαυτό,όπως θα δείτε και στο επόμενο φύλλο του «Παρασκηνίου» το Σάββατο.

Η Ναόμί Κλαϊν είπε πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα αλλά θα διαπιστώσετε οτι θα εχουν μικρή δημοσιότητα διότι είπε και για την ελληνική Αριστερά πράγματα που είναι βέβαιο οτι δεν θα ενθουσιάσουν ορισμένους εκεί που η μόνη διαφορά που έχουν απο τα άλλα Κόμματα εξουσίας είναι το…ονομα και η ταμπέλα.

Δηλαδή περιμένουν να γίνουν εξουσία και κάτω από τη θέση «πωλητής» να βγάλουν τα σημερινά και χθεσινά ονόματα,να προσθέσουν τα δικά τους και να …συνεχίσουν.

Αυτό είπε με άλλα λόγια η Ναόμι Κλάϊν και σπεύδουμε να το μεταφράσουμε …έγκυρα γιατί αλλιώς θα το μεταφέρουν στον Αλέξη Τσίπρα οι συγκεκριμένοι…

Keywords
Τυχαία Θέματα