Η ιερόδουλη Μούνια καταγγέλλει τον Στρος Καν για μαστροπεία

Με την κατηγορία της συνέργειας σε μαστροπεία αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν.

Σύμφωνα με το BBC ο κ. Στρος Καν καλείται να λογοδοτήσει στα γαλλικά δικαστήρια για την υπόθεση «Κάρλτον». Η υπόθεση ονομάστηκε έτσι από ένα ξενοδοχείο της γαλλικής πόλης Λιλ.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σύμφωνα με καταγγελίες προμήθευε τους πελάτες του, ένας εκ των οποίων και μάλιστα συχνός ήταν και Στρος Καν, με γυναίκες.

Ο Στρος Καν έχει δηλώσει ότι όντως συμμετείχε στα ερωτικά πάρτι που διοργανώνονταν στο ξενοδοχείο αλλά υποστηρίζει ότι οι γυναίκες που παρευρίσκονταν σε αυτά δεν ήταν ιερόδουλες.

Παρόλα αυτά όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, μία εκ των εκδιδόμενων γυναικών, η 38χρονη Μούνια είχε τονίσει στην κατάθεσή της ότι ο Στρος Καν «δε θα μπορούσε να μη γνωρίζει ότι οι υπηρεσίες μου ήταν επί πληρωμή». Άλλωστε όπως είπε πληρώθηκε 2.400 ευρώ για να περάσει μαζί του τρεις ημέρες στην Ουάσιγκτον και 1.000 ευρώ για συναντήσεις που έγιναν στη Λιλ και το Παρίσι.

Πάντως η πρώτη της εμπειρία μαζί του δεν ήταν και η καλύτερη καθώς όπως είπε: «Ήρθα σε ερωτική επαφή μαζί του για 900 ευρώ. Ήταν με τη συναίνεση μου αλλά δεν ήταν καθόλου ευγενικός μαζί μου κι ήταν πολύ βίαιος».

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, για να σταλεί μια κοπέλα στον Στρος Καν έπρεπε να πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτούσε. Η Μούνια λοιπόν πέρασε από ένα αυστηρό «κάστινγκ» ώστε οι υπεύθυνοι να σιγουρευτούν ότι ο τύπος γυναίκας αντιστοιχούσε σε αυτόν που προτιμά ο Στρος Καν. Με την πρώτη νύχτα να στέφεται με επιτυχία, η Μούνια έγινε μια από τις τακτικότερες συνοδούς του.

Τέλος, οι επόμενες συναντήσεις τους προγραμματίστηκαν για τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και το Παρίσι, πάντα έναντι αδράς αμοιβής.

Keywords
Τυχαία Θέματα