Η εγκυρότητα του «Παρασκηνίου» με ντοκουμέντα για πετρέλαιο-αέριο!

Δείτε τα δυο πρωτοσέλιδα της εφημερίδας μας.Το ένα με το χάρτη είναι του Φεβρουαρίου του 2010.Πριν 3,5 χρόνια δηλαδή. Το δεύτερο είναι του Ιουνίου του 2011.Πριν 2 χρόνια και δυο μήνες.

Το ένα κάνει λόγο για τα ενεργειακά αποθέματα της Ελλάδας.Το δεύτερο για τον εκβιασμό της Ελλάδας με στόχο τα ενεργειακά αποθέματα.

Σας προκαλούμε να βρείτε παρόμοια πρωτοσέλιδα στον λεγόμενο «σοβαρό»
Τύπο της χώρας.Ούτε ΕΝΑ σε καμία από τις σοβαρές εφημερίδες μετά το ξέσπασμα της κρίσης.
Είναι έγκυρα τα πρωτοσέλιδα.

Μία ημέρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας για το φυσικό αέριο μεταξύ Ελλάδας,Ισραήλ και Κύπρου ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς αφού συζήτηση ΠΡΩΤΑ με τον πλανητάρχη Μπάρακ Ομπάμα μέσα στο Λευκό Οίκο έκανε τη δήλωση:

« Η Ελλάδα έχει τεράστια ενεργειακά αποθέματα τα οποία είναι αρκετά τρισεκατομμυρια κυβικά φυσικό αέριο.Τόσο αρκετά ώστε να καλύψουν το 50% των ευρωπαϊκών αναγκών για τα επόμενα 30 χρόνια».

Η Μέρκελ είχε κάνει το 2010 και το 2011 ταξίδια ,τα πρώτα Γερμανού Καγκελαρίου στην Κύπρο.Επίσημα συζήτησαν περί ανέμων και υδάτων.Σύμφωνα με ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο κυπριακής αρχής η Μέρκελ έθεσε και το θέμα των ενεργειακών αποθεμάτων με τρόπο «δεσμευτικώς απόρρητο και για τις δυο πλευρές».

Δεν γράφαμε στον αέρα τότε…

Και ελληνικό έγγραφο «άκρως απόρρητο» υπάρχει περι του τεραστίου θέματος.
Εμείς τα γνωρίζουμε μόνο;Όχι βέβαια.Τότε γιατί άλλοι δεν έκαναν ποτέ ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο;
Γιατί εμπίμπτουν στη κατηγορία του δεύτερου πρωτοσέλιδου.Των εκβιασμών.Το ελληνικό διαχρονικά καθεστώς εκβιαζόταν για χρόνια να διαψεύδει τα περι ενεργειακών αποθεμάτων και να μας χλευάζει με τα Πρετεντερολίμ του ως γραφικούς που φαντάζονταν τη μυλωνού(την Ελλάδα) με τους πραματευτάδες.
Αυριο στο «Παρασκήνιο» με την ίδια εγκυρότητα θα σας αποκαλύψουμε το σχέδιο των Αμερικανών για την Ελλάδα.Καλό για μας ,όχι καλό για τη Γερμανία.Είμαστε μια πλούσια χώρα,το ξέραμε,το ήξεραν μας παγίδευσαν,παγιδευτήκαμε και αυτό το ονόμασαν «κρίση»…

Του Γιάννη Ντάσκα

Keywords
Τυχαία Θέματα