Η διαφθορά, ο νομπελίστας, ο κλέφτης και ο…Γκλέτσος

Του Γιάννη Ντάσκα

Η διαφθορά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα μας αλλά με τη βοήθεια του …διαδικτύου στο οποίο οι πληροφορίες ως αυτή την ώρα διακινούνται ελεύθερα θα καταδειχθεί οτι είναι το μεγαλύτερο προβλήμα και στην «πολιτισμένη» Ευρώπη.

Σημειώστε δυο σημαντικές εξελίξεις στην ατμομηχανή της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο διάσημος συγγραφέας Γκίντερ Γκράςς με σκληρές δηλώσεις του αναφέρεται στη διαφθορά στη Γερμανία και λέει οτι είναι κανόνας ιδιαίτερα στις συναλλαγές της με τρίτες χώρες. Ο Γκράς που υπερασπίζεται την Ελλάδα

αναφέρεται και στην ευκολία με την οποία οι Γερμανοί πολιτικοί ταϊζουν κουτόχορτο την κοινή τους γνώμη.Σερβίρουν κατά καιρούς αυτά που βολεύουν. Πότε φταίει η Ελλάδα,πότε η Ισπανία, πότε κάποιος άλλος και πάντα η Γερμανία είναι στην πρωτοπορία.

«Με την ίδια ευκολία μας έπεισαν 15χρονα παιδιά και μας έβαλαν στη χιτλερική νεολαία χωρίς να καταλάβουμε καν που είχαμε μπει» είπε ο Γκράς.

Η νέα παρέμβαση του Νομπελίστα Γερμανού συγγραφέα γίνεται στην εκπομπή «Φοίνιξ» της γερμανικής τηλεόρασης και ο Γκράς αφού λέει οτι η Ελλάδα δεν θα ξανασταθεί στα πόδια της αν συνεχίσει αυτή η πολιτική καταγγέλλει τη Μέρκελ και την πολιτική της.

«Είναι ντροπή μια υπερχρεωμένη Γερμανία και σήμερα να θέτει ζητήματα χρέους στην Ελλάδα» αναφέρει και παραπέμπει στα τεράστια κρούσματα φοροδιαφυγής και κρυφών λογαριασμών στην Ελβετία και φίλων της Μέρκελ ,όπως οι άνθρωποι της ηγεσίας της Μπάγερν Ουλι Χένες και Κάρλ Χαϊντς Ρουμενίγκε.

Στη Γαλλία παρόμοια κρούσμα αποκαλύφθηκε τώρα με τον…’άνεργο Τομάς Φαμπιούς,γυιό του Υπουργού Οικονομικών Λοράν Φαμπιούς.Ο τύπος αυτός αν και ως άνεργος δεν κάνει δήλωση στην Εφορία αγόρασε σπίτι αξίας 7 εκατομμύρια ευρώ στο «Κολωνάκι» του Παρισιού.

Εμφανίζεται στην αγορά εταιρεία που του ανήκει αλλα,όπως αποκαλύπτει το γαλλικο περιοδικό LE POINT ούτε η εταιρεία έχει τον παραμικρό κύκλο εργασιών.

Οι απατεώνες αυτοί εμφανίζονται πότε με δεξιό,πότε με αριστερό μανδύα και καλούν το κόσμο να μοιραστεί ένα κομμάτι ψωμί με εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ευρώπη «γιατί ο έχων ένα πρέπει να το μοιράζεται με όποιον είναι δίπλα του άσχετα αν είναι λαθρομετανάστης η …ή …κλπ»

Προφανής η στόχευση.Οσο πιο αδύνατοι οι πολλοί,όσο πιο πεινασμένοι τόσο πιο εύκολα θα κυβερνούν και τα «μπάσταρδά» τους να κάνουν αγορές κροίσων με μαύρα κλεμμένα χρήματα…

Κι ύστερα φταίει ο…Γκλέτσος που αποφάσισε,αριστερός ων,να μοιράσει τα 250 αρνιά που εξασφάλισε ο Δήμος Στυλίδας,όπου είναι Δήμαρχος μόνο σε Ελληνες άπορους και ξένους που έχουν νομιμη άδεια παραμονής στη χώρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα