Η ατζέντα της Τρίτης

- O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα προεδρεύσει της πρώτης συνάντησης της Διακυβερνητικής Διάσκεψης της Ε.Ε. με τη Σερβία. Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη των διαπραγματεύσεων της Σερβίας για την ένταξή της στην Ε.Ε..

Δείτε συνοπτικά τα πιο σημαντικά θέματα της ημέρας

- Τις συναφείς προτεραιότητες της ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. θα παρουσιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αρμόδιος για τα οπτικοακουστικά θέματα, Σίμος Κεδίκογλου στην Επιτροπή CULT

του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

- Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης προκειμένου να παρουσιάσει τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας.Ο κ. Χατζηδάκης θα συναντηθεί με προέδρους Επιτροπών, συντονιστές πολιτικών ομάδων καθώς και με εισηγητές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με θέματα που εκκρεμούν στο Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας.

- Tη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται η Συνήγορος του Πολίτη Καλλιόπη Σπανού, επικεφαλής κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες και τα στελέχη των δημόσιων υπηρεσιών της περιοχής για την αποστολή και το έργο της Αρχής. Η κ. Σπανού, μαζί με τους συνεργάτες της, θα συναντηθεί με εκπροσώπους του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς και με πολίτες, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ενώ στις 13:30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

The post Η ατζέντα της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα