Η «απόβαση» των Καραμανλήδων… στη Ρόδο (ΦΩΤΟ)

Στη Ρόδο … προγραμμάτισαν «σύναξη» οι … Καραμανλήδες. Κώστας και Αχιλλέας βρίσκονται την ίδια χρονική στιγμή στο νησί, προκαλώντας σε πολλούς πολιτικούς κύκλους ερωτηματικά για την ταυτόχρονη παρουσία τους.

Κώστας και Αχιλλές Καραμανλής βρίσκονται στην Ρόδο για διακοπές όμως έχουν και επαφές με πολικά πρόσωπα.
Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και λάτρη της Ρόδου κ. Αχιλλέα Καραμανλή δέχτηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς. Παρουσία του αντιδημάρχου Μανώλη Καμπουρόπουλου και του ξενοδόχου Τζακ Γερονικόλα που τον συνόδευε, ο κ. Καραμαλνής αναφέρθηκε

στις επί δεκαετίες επισκέψεις του στη Ρόδο όταν ο αδελφός του Κωνσταντίνος Καραμανλής τόσο ως πρωθυπουργός όσο και ως πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεγε το νησί μας για τις διακοπές του, ενώ συζήτησε θέματα που αφορούν τη Ρόδο και τον τουρισμό της.

Ο κ. Αχχιλέας Καραμανλής βρίσκεται στο νησί μας στο πλαίσιο ολιγοήμερων διακοπών και φαίνεται ότι η Ρόδος αποτελεί προσφιλή προορισμό για το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, οποίος και στο παρελθόν το έχει επισκεφτεί αρκετές φορές.

Στη Δωδεκάνησο συνεχίζει τις διακοπές του και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής.

Από τη Νίσυρο πήγε στην Κω, και εν συνεχεία ταξίδευσε με πλοίο στη Ρόδο, όπου θα συνεχίσει τις διακοπές του, παρέα με το ζεύγος Ι. Βαληνάκη. Σχεδόν κάθε χρόνο βρίσκεται στη Ρόδο ο πρώην πρωθυπουργός και πάντοτε μαζί με τον κ. Βαληνάκη, ο οποίος προτιμά να διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Νησί των Ιπποτών, ιδιοκτήτης του οποίου είναι… κουμπάρος του. Αυτή τη φορά στην παρέα του βρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Φθιώτιδας κ. Αν. Κουτσούμπας, που χαιρετούσε και αυτός τον κόσμο που πήγε να υποδεχθεί τον πρώην πρωθυπουργό.

Λέτε να ετοιμάζονται οι Καραμανλήδες για το χειμώνα και τα Δωδεκάνησα να μην είναι απλός τόπος διακοπών αλλά το ορμητήριο τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα