Η απάντηση της ΔΗΜΑΡ στις Βρυξέλλες

Την απάντηση τους δίνουν οι εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ στις δηλώσεις που έκανε ο κοινοτικός αξιωματούχος στις Βρυξέλλες ο οποίος ανέφερε ότι γνωρίζει ένα μικρό κόμμα του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ελλάδα που έχει αντίθετη άποψη με τη ρύθμιση που σχετίζεται με τη μείωση του δημόσιου τομέα δίχως να μειωθεί το ποσοστό το οποίο απασχολεί.

Συγκεκριμένα,

σύμφωνα με το κανάλι ΜΕGA ο κύριος Χατζησωκράτης επεσήμανε: ”Αντιθέτως το πρόγραμμα της κινητικότητας στο δημόσιο θα προχωρήσει όπως έχει συμφωνηθεί και γενικότερα η αναβάθμιση και αναδιάρθρωση του δημοσίου τομέα θα γίνει σύμφωνα με το μνημόνιο και τη διοικητική μεταρρύθμιση”.

Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι “Αυτό δεν αποτελεί προγραμματικό στόχο της κυβέρνησης εθνικής ευθύνης. Οι απολύσεις δεν είναι στόχος το αντίθετο μάλιστα”.
Σύμφωνα, με το κανάλι του ΜΕGA, ενόψει της άφιξης της τρόικας, ο Φώτης Κουβέλης θα πραγματοποιήσει αύριο δηλώσεις στις οποίες θα τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο να ληφθούν νέα μέτρα. Αντίθετα, θ’ αναφέρει ότι, η κυβέρνηση θα πρέπει να εστιάσει στην αντιμετώπιση της ανεργίας και της φοροδιαφυγής και στην στήριξης των αδύναμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα