Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε…

Το ποτήρι φαίνεται να ξεχειλίζει! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από την ταπεινωτική ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», από τον απίστευτα και άψογα στημένο Ολυμπιακό του Μίτσελ, μοιάζει σαν μια ομάδα ανίκανη να διεκδικήσει έστω και τα ελάχιστα τη φετινή σεζόν και ο Μόγιες δείχνει πλέον, να μετρά αντίστροφα για την παραμονή του στο Ολντ Τράφορντ!

Η πίεση όμως στον Σκοτσέζο τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», δεν έρχεται μόνο από την Γιουνάιτεντ ή από τους οπαδούς της, αλλά και από τα μέσα στην Μεγάλη Βρετανία, τα

οποία από χθες το βράδυ «άστραψαν και βρόντηξαν» για τον αντικαταστάτη του Σερ Άλεξ Φεργκιουσον.

Ολόκληρος ο αγγλικός τύπος, έδειξε ξεκάθαρα άλλωστε τις προθέσεις του, με τα σημερινά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ταπείνωση και εξευτελισμό, μίας ομάδας που φόβιζε οποιονδήποτε αντίπαλο, είτε εκτός, είτε εντός έδρας και φρόντιζε εδώ και 30 χρόνια να πρωταγωνιστεί παντού, κάτι που φέτος δεν ισχύει.

Ο Ντείβιντ Μόγιες λοιπόν, έχει αρχίσει να φλερτάρει επικίνδυνα με το «διαζύγιο» και αν εμφανιστεί έτσι και στο επόμενο παιχνίδι με τους « ερυθρόλευκους» στις 19 Μαρτίου, τότε η απόλυσή του θα μοιάζει σίγουρη.

The post Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα