Η amazing πρόταση της Κεφαλογιαννη…!

Την έξυπνη λύση μιας εφαρμογής, η οποία θα σε «γυρίζει» εικονικά σε όλα τα μέρη της Αθήνας παρουσίασε την Τετάρτη στο Μουσείο της Ακρόπολης, η υπουργούς Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάνννη μέσω της οποίας η υπουργός θέλει να πείσει όλους τους τουρίστες ότι η Αθήνα είναι μία πόλη που σου προσφέρει τα πάντα.

Η εφαρμογή «Amazing Athens», όπως είπε η κ. Κεφαλογιάννη θα είναι διατεθειμένη για κινητά τηλέφωνα

και tablets πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου στα Αγγλικά και έχει ως βασικό στόχο να μεταφραστεί και σε άλλες γλώσσες (Ρώσικα, Κινεζικά, Ίσπανικά) και κάλεσε και άλλες πόλεις να υιοθετήσουν την ιδέα αυτή για την διαφήμιση τους.

Αναλυτικά η ομιλία της κ Κεφαλογιάννη
«Μέσα από εξαιρετικά γραφικά, φρέσκιες εικόνες, πλούσιο περιεχόμενο και διαδραστικές εφαρμογές ο επισκέπτης μπορεί να πραγματοποιήσει ένα εικονικό ταξίδι στην πόλη και να διαμορφώσει το πρόσωπο της Αθήνας που ταιριάζει περισσότερο στις δικές του προτιμήσεις και ανάγκες.
Μπορεί για παράδειγμα να κατευθυνθεί στο εμπορικό κέντρο της πόλης εάν θέλει να ψωνίσει, να περιηγηθεί στο ιστορικό κέντρο εάν θέλει να θαυμάσει τα αρχαιολογικά μνημεία ή απλώς να πάει για μπάνιο στην παραλία.
Μπορεί επίσης να ξετυλίξει το μύθο της Αθήνας απλά περπατώντας τις γειτονιές της και μαθαίνοντας για την ιστορία τους.
Με λίγα λόγια δίνουμε τη δυνατότητα στον επισκέπτη να δει την Αθήνα και να ανακαλύψει τα κρυμμένα μυστικά της με τον τρόπο που θα το έκανε αν είχε στο πλευρό του έναν Αθηναίο φίλο που τον ξεναγεί στην πόλη του».
Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη αρχικά για συσκευές Ios και στη συνέχεια για Android.

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα