Γρηγοράκος: Υπάρχει Ακροδεξιά στην Ελλάδα και δεν οφείλεται στην κρίση

Στις βαθύτερες ρίζες της Ακροδεξιάς στην ελληνική κοινωνία αναφέρθηκε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες καταιγιστικές εξελίξεις με τις συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Στην ερώτηση αν

το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζεται με συλλήψεις, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος απάντησε: «Εχω άλλη άποψη και συγχωρέστε με. Δεν ήταν ευκαιριακό αυτό το φαινόμενο» απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και συνέχισε: «Απλώς αυτοί οι άνθρωποι που βγήκαν να το διαχειριστούν είχαν άλλη λογική. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα και θα πρέπει να δούμε ποιες είναι οι ακροδεξιές δυνάμεις του τόπου και ποια η οριοθέτηση του ακροδεξιού κινήματος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και να αποκαλυφθούν όλα τα επιχειρησιακά σχέδια αυτού του χώρου. Να αφεθεί η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, γιατί το φαινόμενο δεν είναι ευκαιριακό. Εχει ρίζες…» είπε.

Ο ίδιος μίλησε για την ανάγκη να δώσει η Πολιτεία μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα και υποστήριξε ότι δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που οδήγησε στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. «Μιλάω και σε επίπεδο ηγεσίας και σε επίπεδο ανθρώπων. Μπορεί να εκφράστηκε αυτό το μόρφωμα μέσα από τους 425.000 ψηφοφόρους, – τους οποίους εξαπάτησαν βέβαια – αλλά η Ακροδεξιά υπάρχει στην Ελλάδα. Άλλο αν δεν μπόρεσε να εκφραστεί από τον κ. Μιχαλολιάκο. Υπάρχει Ακροδεξιά στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που οδήγησε σ’ αυτήν την οργάνωση και το καπέλωσε όλο αυτό η Χρυσή Αυγή. Δεν είναι κάτι προσωρινό και η Πολιτεία μας πρέπει να δώσει πολύ μεγάλη σημασία» κατέληξε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Πηγή: tanea

The post Γρηγοράκος: Υπάρχει Ακροδεξιά στην Ελλάδα και δεν οφείλεται στην κρίση appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα