Γλύκος: “Θα σκοράρουμε και στην Αυστρία”

Ο Παναγιώτης Γλύκος ποντάρει με απόλυτα σιγουριά στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αρχικά είπε στους εκπροσώπους του Τύπου: “Εννοείται ότι θα περάσουμε, το πιστεύουμε. Αν και δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν το θέλαμε καθόλου νομίζω θα περάσουμε. Πρώτο μέλημά μας και βασικό πριν το ματς ήταν να μην δεχθούμε γκολ,

όμως, σκοράραμε δύο φορές και αυτό δείχνει ότι έχουμε θέληση και δύναμη”.

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για την εξέλιξη του αγώνα με την Ραπίντ: “Ισως να μην ήμασταν και πολύ τυχεροί, μετά το γκολ δεν είχαμε κάτι άλλο, παίξαμε επιθετικά για να γυρίσουμε το ματς”.

Για την ρεβάνς της Βιέννης: “Πιστεύω ότι εκτός έδρας θα σκοράρουμε. Παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο μακριά από την Τούμπα. Όταν μία ομάδα ανοίγεται είναι καλύτερο για εμάς. Πιστεύω ότι θα σκοράρουμε και εκεί”.

Για την προσωπική του παρουσία: “Μου δίνουν ψυχολογία και δύναμη οι συμμετοχές. Οι προπονητές μου με στηρίζουν. Εγώ δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώνω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται”.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ γυρίζει τα παιχνίδια: “Το σκεφτόμαστε. Το 0-1 που έγινε χθες δεν το αξίζαμε βάσει της εικόνας μας να είμαστε πίσω στο σκορ. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα και ότι γυρίσαμε το ματς. Χρειάζεται και η ψυχολογία, είμαστε μεγάλη ομάδα και μόνο οι μεγάλες ομάδες μπορούν το κάνουν αυτό. Εμείς θέλουμε να σκεφτόμαστε θετικά”.

Για το νέο πρωτάθλημα: “Το επίπεδο έχει πέσει, αλλά αυτό πρέπει να το δούμε και στην πράξη, μέχρι στιγμής είναι μόνο στα λόγια, θα φανεί τις πρώτες αγωνιστικές”.

Για το ψυχολογικό κομμάτι: “Η νίκη φέρνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία”.
Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα