“Γκρίνια” Μαξίμου για τις επιθέσεις Βαρδινογιάννη

Το ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη δηλώνει “στεναχωρημένη” με κάποιες κυβερνητικές επιλογές κυρίως στο σκέλος των αποκρατικοποιήσεων το γνωρίζουμε. Το ότι όμως και στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί η τάση να θεωρούνται κάποιες κινήσεις της άλλης μεριάς ως επιθετικές είναι κάτι καινούργιο. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως κύκλοι του πρωθυπουργικού γραφείου – οι οποίοι για να λέμε την αλήθεια δεν απηχούν και την επίσημη θέση – αναφέρουν πως πίσω από την μεγάλη δραστηριότητα νέων ΜΜΕ στο χώρο της υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ

βρίσκεται η μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια.Πρόκειται για πληροφορίες που έχουν περιέλθει σε γνώση των συνεργατών του πρωθυπουργού οι οποίοι κάθε άλλο παρά τυχαίες θεωρούν τις εκδόσεις τόσο της “Εφημερίδας των Συντακτών” όσο και του νέου φύλλου “6 ημέρες” από τον Αντώνη Δελατόλλα.

Οι ίδιοι σύμβουλοι του πρωθυπουργού μάλιστα είναι που πιστεύουν πως η πρόσφατη επίθεση του MEGA κατά της επένδυσης της οικογένειας Λάτση στο IΒC ήταν ενταγμένη σε αυτό το πλαίσιο ενώ δεν λείπουν και οι πιο ακραίες φωνές που πίσω από πολιτικές συμπεριφορές των τελευταίων ημερών στο πλαίσιο των κυβερνητικών εταίρων (αναφέρονται κυρίως στην στροφή της ΔΗΜΑΡ) βλέπουν επιχειρηματικό δάκτυλο. Βέβαια η οικογένεια Βαρδινογιάννη λογικό είναι να ανταπαντά πως όλα αυτά τα σενάρια είναι ‘επιστημονικής φαντασίας” καθώς κάθε άλλο παρά θα ήθελε να παράσχει στήριξη σε ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως σε ένα ασταθές περιβάλλον όπως είναι το σημερινό πολλά σενάρια κυκλοφορούν με αποτέλεσμα οι σχέσεις Μεγάρου Μαξίμου και επιχειρηματιών να δοκιμάζονται.

Πηγή: http://www.moneypro.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα