Γκολ και θέαμα από την «ημέρα των γηπεδούχων» της Σούπερ Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ έγινε στην Τρίπολη όπου ο Αστέρας υποδέχθηκε την ΑΕΛ Καλλονής.

Οι «αρκάδες» κατάφεραν να υποτάξουν την ομάδα της Μυτιλήνης με σκορ 2-0 εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα έδρα αλλά και το γεγονός πως η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες.

Το σκορ άνοιξε ο Ντε Μπλάσιτς στο 69’ ενώ το τελικό 2-0 σημείωσε ο Μαουρίτσιο Καράσκο στο 90+1. Η Καλλονή είχε μείνει με δέκα

παίκτες από το 24’ αφού ο Ανέστης Αναστασιάδης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Στο δεύτερο ματς του Σαββάτου ο Ατρόμητος υποδέχθηκε στο Περιστέρι τον Απόλλων και κατάφερε να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο (2 νίκες και 1 ισοπαλία).

Οι Περιστεριώτες νίκησαν με 2-0 και σκόρερ τους Χαβιέ Ούμπιντες (25’) και Ματίας Ινγκλέσιας (31’) το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αφού ο Μπρίτο είχε δοκάρι στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε με μία ακόμα νίκη γηπεδούχου ομάδας αφού ο Παναθηναϊκός κατάφερε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ να νικήσει με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα των «πρασίνων» σημείωσε ο Μάρκους Μπέργκ στο 65’ ενώ οι Κρητικοί έπαιζαν με 10 παίκτες από το 46’ οπότε και αποβλήθηκε ο Λίνκολν Σβασίγια.

Αριθμιτική ισορροπία επήλθε στο 84’ όταν ο Σπύρος Ρισβάνης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα