Γιώργος Καμίνης: «Ο δήμος Αθηναίων παράγει έργο»

Για το έργο που παράγει ο δήμος Αθηναίων παρά την δύσκολη εποχή και την λιτότητα τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης, στα πλαίσια του δημοτικού συμβουλίου όπου ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2014.

Ο κ. Γ.Καμίνης συμπλήρωσε πως ο προϋπολογισμός του δήμου Αθηναίων για το 2014 αποδεικνύει ότι «η δημοτική αρχή σέβεται τον φορολογούμενο, το

δημοτικό χρήμα και την ίδια την πόλη».

«Κάποιοι χαρακτήρισαν τον προϋπολογισμό μίζερο», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων, συμπληρώνοντας ωστόσο «κρατάμε την πόλη και τον δήμο όρθιο, πατά τις αντίξοες συνθήκες. Βιώσαμε στην Αθήνα την ιστορία των χαμένων ευκαιριών και εάν δεν υπήρχε η σπατάλη του παρελθόντος, ο δήμος αυτός θα έκανε θαύματα».

Συνεχίζοντας, ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι με 60% λιγότερους κρατικούς πόρους όλες οι δημοτικές δομές αναβαθμίζονται, ενώ ο δανεισμός μειώθηκε από 220 εκατ. ευρώ σε περίπου 190 εκατ. ευρώ.

«Μειώσαμε το κόστος του “Αθήνα 984”, από 13,7 εκατ. ευρώ ετησίως σε 4,3 εκατ. ευρώ. Σε ό, τι, δε, αφορά το Δημοτικό Βρεφοκομείο, σήμερα κάθε παιδί στοιχίζει 4500 ευρώ, ενώ επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής κόστιζε 10.000 ευρώ. Αν αυτό δεν είναι σπατάλη και κακοδιαχείριση, τότε τι είναι;» πρόσθεσε.

The post Γιώργος Καμίνης: «Ο δήμος Αθηναίων παράγει έργο» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα