Γιώργος Δώνης: «Έχω το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό»

Ο Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη τύπου μετά από την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα, έκανε λόγο για μια κακή βραδιά και ανέλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον τελικό Κυπέλλου.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά αυτά που δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ήμασταν προσηλωμένοι σε ένα πλάνο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε είχαμε σπασμωδική αντίδραση, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε

και να απειλήσουμε. Είναι μία ήττα που πονάει πολύ. Όλοι έχουμε ευθύνη και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής. Σίγουρα ήμασταν κακοί και περιλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα. Πολλές φορές η διατήρηση του αποτελέσματος σε κάνει να σκέφτεσαι παθητικά. Δεν μπορούμε να τα εξηγούμε πάντα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε δεν υπήρξε αντίδραση και η συμπεριφορά μας με τη μπάλα στα πόδια ήταν κακή. Μπορείτε να ρίξετε την ευθύνη για οτιδήποτε σε μένα».
Για το ότι δεν προώθησε από νωρίς τον Κατσουράνη στα χαφ, απάντησε: «Δεν ήθελα να σπαταλήσω μία αλλαγή και το κάναμε λίγο αργότερα, αλλά γενικώς η εικόνα μας με την μπάλα στα πόδια ήταν κακή. Στο τεχνικό κομμάτι μπορείτε να κάνετε ανάλυση και να ρίξετε την ευθύνη σε εμένα. Υπάρχει ιδιοκτήτης που ξέρει τι πρέπει να κάνει, όλοι κρινόμαστε. Στα κρίσιμα παιχνίδια με τον Αστέρα είναι αλήθεια ότι δεν κάναμε ότι μπορούσαμε και σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή».
Όσο για το κλίμα στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό: «Στενοχώρια και απογοήτευση. Περνάμε μια δύσκολη στιγμή που δημιουργεί προβληματισμό. Δεν είναι ώρα για συμπεράσματα. Στο τέλος της χρονιάς ο ιδιοκτήτης θα αποφασίσει. Όλοι κρινόμαστε».
Για την επόμενη μέρα: «Η θέση του προπονητή είναι πάντα δύσκολη, σήμερα είσαι σε μία θέση και αύριο δεν είσαι, αυτό το κρίνουν άλλοι. Δε θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να κρίνω την χρονιά. Αυτή την στιγμή χάσαμε έναν στόχο και είναι αποτυχία. Θα παρθούν κάποιες αποφάσεις το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ με την ιδιοκτησία που έχει, πρέπει να βάλει μεγαλύτερους στόχους και να πάρει περισσότερους τίτλους. Αυτό είπα και στους παίκτες, ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε τίτλους. Δυστυχώς απέχουμε ακόμη. Όταν στους κρίσιμους αγώνες δεν κάνεις αυτό που μπορείς, χάνεις έναν στόχο και αυτό είναι μία αποτυχία».
«Είναι σημαντικό η ομάδα να μείνει ενωμένη, το ποδόσφαιρο έχει πολύ στενοχώρια, το σημαντικό είναι να μπούμε ενωμένοι στα play off. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει ανεξαρτήτως προσώπων γιατί πρέπει να διεκδικήσει τίτλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα