Γιατρός βίαζε 10χρονη ασθενή του

Τη Βίαζε συστηματικά από τα δέκα της χρόνια, αφού πρώτα φρόντιζε να της χορηγεί -επίσης συστηματικά- αντικαταθλιπτικά χάπια, προκειμένου να την καθιστά υποχείριο του. Ο λόγος για έναν 45χρονο γιατρό από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, το δρα Στέφεν Χάμιλτον, ο οποίος κατηγορείται για την εμπλοκή του σε αυτήν την συγκλονιστική υπόθεση, η εκδίκαση της οποίας έχει σοκάρει την Βρετανία.

Η φρικιαστική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας μόλις πριν από περίπου δυόμιση χρόνια- συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2011-, όταν το ανήλικο κορίτσι αποκάλυψε το μαρτύριο που περνούσε για καιρό σε δάσκαλο της. Αποκάλυψη που οδήγησε τελικά και στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Στο κατηγορητήριο συμπεριλαμβάνονται αναφορές της 10χρονης για το πως ο βιαστής της προέβαινε στις αποκρουστικές πράξεις του, αλλά και για τις απειλές που εκστόμιζε εναντίον της, όπως «θα πεθάνεις γιατί έτσι σου αξίζει», ενώ την έπιανε σφιχτά από τον λαιμό. Πάντως ο ίδιος ο Στέφεν Χάμιλτον δήλωσε ενώπιον της έδρας ότι αρνείται κάθε κατηγορία που τον βαραίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα