Γιατί το ΣΔΟΕ «κυνηγά» τον Τσαλίκη;

Οι χαμηλές αμοιβές του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, φαίνεται ότι έχουν θορυβήσει τo ΣΔΟΕ , με αποτέλεσμα να χτυπά τη ««πόρτα» του ελέγχου και πάλι μέσα σε λίγες ημέρες μόνο.

Οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο κατά τη διάρκεια συναυλίας και μεταξύ των επιχειρήσεων που έκλεισαν είναι ένα νυκτερινό κέντρο στο Αίγιο, στο οποίο τραγουδούσε ο γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης.

Tην περασμένη

Παρασκευή, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο κατά τη διάρκεια συναυλίας του τραγουδιστή στην περιοχή Παραλία Αλυκής στο Αίγιο. Όπως μετέδωσε το Mega, το ΣΔΟΕ έβαλε λουκέτο στο μαγαζί καθώς διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις, κυρίως με τις αποδείξεις.

Το star.gr επικοινώνησε με συνεργάτες του Τσαλίκη, οι οποίοι και δήλωσαν ότι δε γνώριζαν τίποτα για τον έλεγχο. Όπως είπαν, ο τραγουδιστής πραγματοποίησε κανονικά τη συναυλία του, όπως και είχε συμφωνήσει, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Τόνισαν μάλιστα ότι ο κάθε τραγουδιστής δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει αν κάποιος επιχειρηματίας είναι σωστός επαγγελματίας, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Τσαλίκης τήρησε στο ακέραιο τη συμφωνία που είχε κάνει και ότι ο ίδιος ήταν καθ’ όλα νόμιμος.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά το ΣΔΟΕ χτυπά την… «πόρτα» του Γιώργου Τσαλίκη, καθώς προ ημερών
πραγματοποιήθηκε έλεγχος του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σε συναυλία που πραγματοποίησε ο τραγουδιστής στην Ξάνθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα