Γιάννης Μπουτάρης: Κάτω από τη βάση βάζω στους Θεσσαλονικείς

Τον εαυτό του είχε βαθμολογήσει πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης για το έργο που υλοποίησε στην πόλη την περασμένη τριετία βάζοντας ένα 5,5 με 6.

Δεν έμεινε εκεί όμως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, καθώς τώρα ήρθε η ώρα να βαθμολογήσει και τους Θεσσαλονικείς για τη συμπεριφορά τους αφού μιλώντας στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης

και την εκπομπή «Πόλις, Πολίτης, Πολιτική» του Βαγγέλη Πλάκα, ο Γιάννης Μπουτάρης, έβαλε στους δημότες… κάτω από τη βάση!

Ο Γ. Μπουτάρης δήλωσε χαρακτηριστικά ερωτηθείς για τα προβλήματα της κατάληψης δημόσιου χώρου και της καθαριότητας: «Θα έβαζα κάτω από τη βάση στους Θεσσαλονικείς. Ο Θεσσαλονικιός όχι μόνο δεν συνεργάστηκε, αλλά θα πω και το εξής, διότι να μη ξεχνάμε ότι και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Όταν πας στην Εκκλησία, λέει «μετά φόβου Θεού, πίστεως κι αγάπης». Λέμε γιατί στη Γερμανία γίνεται έτσι. Πήγαινε να δεις τι αστυνομία έχουν στη Γερμανία!».

Παράλληλα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάλεσε τους υπολοίπους υποψηφίους να προχωρήσουν από κοινού σε προγραμματική συμφωνία, προκειμένου να καταλήξουν σε βασικές θέσεις για σημαντικά θέματα της πόλης , όπως π.χ. το λιμάνι, για τις οποίες θα δεσμευτεί όποιος αναλάβει τη διοίκηση του δήμου μετά τις εκλογές αναφέροντας: «Εγώ θα ρίξω το γάντι στους υπόλοιπους υποψηφίους. Θα πω ελάτε παιδιά να συμφωνήσουμε. Αυτό είναι το δικό μου πρόγραμμα για το 2014- 2020.Έλα κύριε Καλαφάτη, τι πρόγραμμα έχεις για το διάστημα αυτό, έλα κ. Μηταφίδη. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα. Ελάτε να δούμε όλα τα σημεία στα οποία συμφωνούμε και να τα στηρίξουμε όλοι μαζί. Να έχουμε ομόφωνες αποφάσεις».

Τέλος, ο Γ.Μπουτάρης διαβεβαίωσε ότι εάν εκλεγεί δήμαρχος θα εξαντλήσει τη θητεία του και πρόσθεσε ότι θα προτείνει εκ νέου στην ΚΕΔΕ, να περιοριστεί ο αριθμός των θητειών ενός δημάρχου, σε δύο.

The post Γιάννης Μπουτάρης: Κάτω από τη βάση βάζω στους Θεσσαλονικείς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα