Για Σπανούλη και Χάινς μίλησαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι

Για τα πάντα μίλησαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, στο περιθώριο του 6ου παγκόσμιου συνεδρίου της «Θύρας 7».
Τα «αφεντικά» των πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρθηκαν στις διαπραγματεύσεις που ξεκινούν σύντομα με τον Βασίλη Σπανούλη, χαρακτήρισαν «ύποπτο» το ρόλο του (μάνατζερ) Μίρσα Ραζνάτοβιτς στο θέμα του Χάινς και προανήγγειλαν ότι φέτος η ομάδα θα είναι δυνατότερη συγκριτικά

με πέρυσι.
«Ο Βασίλης θα καταλάβει ότι πρόκληση της ζωής του είναι η τρίτη συνεχόμενη Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό, που δεν εξαγοράζεται ούτε πληρώνεται με τίποτα, αφού συμβαίνει για μια φορά στη ζωή σου. Θα καταλάβει τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας και από εκεί και πέρα θα συζητήσουμε σε καλό κλίμα, όπως κάναμε πάντα. Φυσικά και τον θέλουμε», δήλωσε για το θέμα του Σπανούλη ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος υπογράμμισε ότι «στόχος είναι μια ομάδα πιο δυνατή από πέρυσι. Όσοι είναι έξυπνοι, είτε αυτοί που ήταν στην ομάδα και θέλουν να συνεχίσουν (Λο, Σερμαντίνι), πρέπει να καταλάβουν ότι συζητούν για να έρθουν σε μια ομάδα με ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Αν δεν θέλουν να ενταχθούν σε αυτό το μοντέλο και νομίζουν ότι θα έρθουν για να πληρωθούν υπεραξίες και να φτιάξουν το μέλλον τους, τότε δεν έρχονται να πάρουν την τρίτη Ευρωλίγκα. Μπορούν να πάνε κάπου αλλού».
Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να επισημάνει ότι «και ο Πρίντεζης είχε πέρυσι πολύ μεγάλη προσφορά από την Τουρκία αλλά αποφάσισε να μείνει στον Ολυμπιακό, και ο κόουτς, ο κ. Μπαρτζώκας, είχε πολύ μεγάλη προσφορά, πάλι από την Τουρκία, αλλά επέλεξαν να μείνουν στον Ολυμπιακό με πολύ λιγότερα, για τους λόγους που νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει».
Ακολούθως, θέλησε να διευκρινίσει τι συνέβη με το θέμα του Χάινς, ο οποίος τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ό,τι ζήτησε το πήρε. Του είπαμε ΄΄πες μας τι θέλεις για να μείνεις» αλλά δεν μας απάντησε ποτέ. Είναι πάντως καταπληκτικό παιδί και του ευχόμαστε καλή τύχη εκεί που πήγε. Έκανε μια επιλογή, εμείς πιστεύουμε ότι ήταν λάθος επιλογή, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία».
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος χαρακτήρισε «ύποπτη» τη στάση που κράτησε ο μάνατζερ του αθλητή: «Στο παρελθόν διαπραγματευτήκαμε και συζητήσαμε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ΝΒΑ, αλλά και Έλληνες. Πάντοτε, όταν ρωτούσαμε ΄΄με πόσα έρχεσαι;΄΄ έστω και τρελή, έστω και παρανοϊκή, υπήρχε μια απάντηση. Είναι αδιανόητο εκπρόσωπος παίκτη να ερωτάται από διοίκηση πρωταθλητή Ευρώπης δύο φορές ΄΄τι θέλεις για να μείνεις;’’ και να μη λαμβάνει απάντηση. Αυτό, είναι αν μη τι άλλο ύποπτο και σταματώ εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα