Για 4 ώρες κάθε εβδομάδα ο Μπερλουσκόνι θα προσφέρει… τις υπηρεσίες του σε κέντρο υπερηλίκων

«Μαλακή και ιδιαίτερα βολική» χαρακτηρίστηκε από διάφορους σχολιαστές η ποινή που επιβλήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος από εβδομάδα θα προσφέρει κοινωφελή εργασία σε κέντρο υπερηλίκων, χωρίς μέχρι στιγμής να γνωρίζουμε το είδος των εργασιών.

Μάλιστα, ο 77χρονος πολιτικός θα προσφέρει κοινωφελή εργασία μόνο για τέσσερις ώρες την εβδομάδα.

Ο Καβαλιέρε πρόκειται να υπογράψει σήμερα το απόγευμα, σε δικαστήριο του Μιλάνου, την αποδοχή των κανόνων για την παροχή κοινωφελούς εργασίας.

Ειδικότερα, το όλο κείμενο εκτείνεται σε

δώδεκα σελίδες. Ο κ. Μπερλουσκόνι δεν θα μπορεί να μεταβαίνει στο εξωτερικό, τη νύχτα θα πρέπει να παραμένει εντός της οικίας του και για τους επόμενους δώδεκα μήνες, η ζωή του θα κινείται ανάμεσα στην Ρώμη και το Μιλάνο: Κάθε εβδομάδα, από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, ο «πρώην Καβαλιέρε» θα βρίσκεται στην Ρώμη, για να συναντά τους πολιτικούς του συνεργάτες. Τις υπόλοιπες ημέρες θα διαμένει στην έπαυλή του, κοντά στο Μιλάνο.

Ο Μπερλουσκόνι θα αρχίσει να προσφέρει κοινωφελή εργασία στο κέντρο για τη φροντίδα υπερηλίκων του Τσεζάνο Μποσκόνε, την Δευτέρα 28 Απριλίου. Η ιταλική τηλεόραση, όμως, αναφέρει ότι ο Μπερλουσκόνι μπορεί να θελήσει «να κάνει έκπληξη» και να αρχίσει να παρέχει κοινωφελή εργασία ήδη από το σαββατοκύριακο.

Βέβαια, θα πρέπει όμως να εξεταστούν και οι επιθέσεις που εξαπολύει κατά των δικαστών. Σε περίπτωση νέων ακραίων χαρακτηρισμών του δικαστικού σώματος, η ισχύς της απόφασης για προσφορά κοινωφελούς εργασίας θα μπορούσε να ανασταλεί και να μετατραπεί σε κατ΄οίκον περιορισμό ή, θεωρητικά, ακόμη και σε φυλάκιση.

The post Για 4 ώρες κάθε εβδομάδα ο Μπερλουσκόνι θα προσφέρει… τις υπηρεσίες του σε κέντρο υπερηλίκων appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπερλουσκόνι,berlouskoni