Γεωργιάδης: Το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί σε 1 εκατ. ανθρώπους (BINTEO)

Σε 600 χιλιάδες νοικοκυριά θα δοθεί το κοινωνικό μέρισμα λόγω διεύρυνσης των κριτηρίων στην χορήγησή του, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί με βάση τα ισχύοντα ο αριθμός των δικαιούχων, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι το ποσό που έχει ανακοινωθεί ότι θα μοιραστεί είναι συγκεκριμένο και θα δοθεί σε 1 εκατομμύριο ανθρώπους.

«Εφόσον δεν συμπληρωθεί ο αριθμός αυτών των δικαιούχων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση να τους δώσει το κοινωνικό μέρισμα, θα υπάρξει επανεξέταση των αιτήσεων και με τα εισοδήματα του 2013, για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί έως την Τρίτη το μεσημέρι στον δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων για τη χορήγηση του μερίσματος ξεπέρασαν τις 225.000.

Από την πρώτη επεξεργασία των αιτήσεων από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προκύπτει ότι περίπου 42.000 πληρούν τις προϋποθέσεις που είχαν οριστεί και στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα πιστωθούν έως τις 10 Μαΐου 26,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή φωτο eurokinissi

The post Γεωργιάδης: Το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί σε 1 εκατ. ανθρώπους (BINTEO) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα