Γαμήλιο ταξίδι στ’ άστρα

Κάποιοι, όπως ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα Κοκοβίκου περιορίζονται στον… γύρο της Ακροπόλεως. Άλλοι μπαίνουν σε ένα διαστημόπλοιο και φτάνουν μέχρι τ’ αστέρια. Το γαμήλιο ταξίδι είναι και αυτό θέμα.. τσέπης. Ο Άστον Κούτσερ, για παράδειγμα, που χρυσοπληρώνεται στο Χόλιγουντ και δεν τον έχει επηρεάσει η κρίση, έχει πολύ μεγάλα σχέδια για τον δικό του μήνα του μέλιτος.

Μόλις στεγνώσει το μελάνι στα χαρτιά του διαζυγίου του με την Ντέμι Μουρ, ο δημοφιλής ηθοποιός θα παντρευτεί τη Μίλα Κούνις. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο γάμος του ζευγαριού έχει προγραμματιστεί

για το καλοκαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όσο για το γαμήλιο ταξίδι τους; Αυτό θα γίνει τα Χριστούγεννα, αφού τότε θα ξεκινήσουν επισήμως οι διαστημικές πτήσεις με τη Virgin Galactic του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Ο Άστον θα πάει τη δεύτερη κατά σειρά νόμιμη σύζυγό του να δει τη Γη από… το Διάστημα. «Η θέση που έκλεισε ο Κούτσερ για το διαστημικό ταξίδι του κοστίζει 150.000 ευρώ και είναι στην πρώτη πτήση που θα πραγματοποιηθεί τα Χριστούγεννα με το διαστημόπλοιο του Μπράνσον» δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα «The Sun».

Όπως έχει γίνει γνωστό, η διαστημική πτήση θα καλύψει 62 μίλια και θα προσφέρει στους ταξιδιώτες την εμπειρία της απώλειας της βαρύτατης και θαυμαστές εικόνες της Γης από μακρία. Εκτός από τον Κούτσερ και την Κούνις που θα τον ακολουθήσει, στο ταξίδι στα… αστέρια θα πάρουν μέρος και άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τη συμπρωταγωνίστρια του στον «Τιτανικό» Κέιτ Γουίνσλετ. Τώρα, αυτό το τελευταίο δεν το λες και καλό σημάδι…

Πηγή: Δημοκρατία

Keywords
Τυχαία Θέματα