Γάλλος πουλάει… αέρα «κοπανιστό» και πλουτίζει! (ΦΩΤΟ)

Ένας νεαρός Γάλλος από το χωριό Montcuq, μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές στο χωριό και αφού είδε πως τελικά ο καθαρός αέρας κάνει καλό είπε να εξάγει τον αέρα του χωριού του σε όσους δεν μπορούν για διαφόρους λόγους να αφήσουν το καυσαέριο της πόλης.

Ο νεαρός «επιχειρηματίας» έκλεισε σε κονσερβοκούτια αέρα από το χωριό του και άρχισε να τα πουλάει έναντι 5,50 ευρώ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη έμπνευση του 22χρονου φοιτητή Antoine Deblay ο οποίος έλαβε 1000 παραγγελίες σε μόλις τρεις εβδομάδες, κάτι που αποτέλεσε ένα ευχάριστο σοκ

για τον ίδιο.

Εξάγει τον αέρα του χωριού του σε κονσέρβες για 5,50 ευρώ

«Φυσικά και ήξερα ότι επρόκειτο να πουλήσει η ιδέα αυτή, αλλά όχι σε τόσο λίγο χρόνο!», λέει και συμπληρώνει: «Είναι εκπληκτικά προσοδοφόρα, με ένα περιθώριο κέρδους της τάξης του 60%»

Η κονσέρβα περιέχει και οδηγίες για τη σωστή χρήση του προϊόντος: «Ο φρέσκος αέρας από το Montcuq θα σας μεταφέρει νοερά στη γαλλική επαρχία για να ανανεώσετε τις σκέψεις σας. Ιδανικός όταν είστε στην ανάγκη δημιουργικής έμπνευσης. Προσοχή: Κονσέρβα αέρα μιας χρήσης. Μην την αφήνετε ανοιχτή!».

The post Γάλλος πουλάει… αέρα «κοπανιστό» και πλουτίζει! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα