Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ»

Συνέντευξη στο Γιάννη Ντάσκα


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν χρειάζεται πρόλογο όταν ομιλεί για την πολιτική επικαιρότητα και τις εξελίξεις γιατί μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά αλλά όχι για έλλειψη σαφήνειας. Διαβάστε και κρίνετε:

ΕΡΩΤ: Πως σχολιάζετε τις εξελίξεις στηνυπόθεση Τσοχατζόπουλου;
ΚΑΡΑΤΖ:Δεν πιστεύω ότι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος εμπλέκεται στην υπόθεση, αλλά και

όλο το ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε. Και αποκαλύπτω σήμερα ότι δεν υπέγραψε εν συνεδριάσει αλλά διά περιφοράς. Και έχει υπογράψει και ο κ. Σημίτης, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Παπανδρέου. Και η παραγγελία που ήρθε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για περαιτέρω έρευνα δεν ήταν μόνο για τον Άκη, αλλά και για όλο το ΚΥΣΕΑ, καθώς και για τους μετέπειτα υπουργούς που χειρίστηκαν την υπόθεση. Οι άλλοι «κουκούλωσαν» την υπόθεση και τα ρίξανε όλα στον Άκη. Το πολιτικό πτώμα. Για να μην πάνε οι ίδιοι φυλακή. Αλλά αν πάνε φυλακή όλοι όσοι έχουν «φάει» λεφτά από την Ελλάδα, θα πρέπει να φτιάξουμε έξι ακόμα πτέρυγες στον Κορυδαλλό.
Έπρεπε να έχει λειτουργήσει το Γουδή. Θυμάμαι που παλιότερα δεν έκαναν διαγωνισμούς εγκαίρως, παρετείναν τις υποθέσεις και στο τέλος -στο παρά ένα- κάναν απευθείας αναθέσεις. Αυτό ήταν το μεγάλο, σατανικό κόλπο των απατεώνων του ΠΑΣΟΚ. Εκεί «φαγώθηκαν» τα πολλά λεφτά. Θυμίζω μια άλλη υπόθεση, στην οποία ο υποψήφιος πρόεδρος της Αμερικής Τζων Μακ Κέιν βρήκε μίζες 10% στα αεροπλάνα με τη Λίπτον. Ζήτησε από την Ελλάδα να ψάξει τους λογαριασμούς Ιζαμπέλ και Μάτιν. Μετά από δύο χρόνια, ζητά το ίδιο. Και πάλι καμία απάντηση. Μετά από δύο χρόνια, ερεύνησε άλλη υπόθεση και βρήκε ότι «τα πήρε» το ΠΑΣΟΚ για τα ελικόπτερα του Ναυτικού. Και δεν είναι τυχαίο ότι κανένας υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν είναι στη Βουλή πια. Έχουν εξαφανισθεί όλοι. Εκτός από τον κ. Μεϊμαράκη, που θα εξαφανισθεί τώρα. Ο Βαρβιτσιώτης, ο Αρσένης, ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπαντωνίου, ο Σπηλιωτόπουλος. Είναι μια διαπίστωση που κάνω, χωρίς να το συνδέω υποχρεωτικά με μομφή.
Αυτοδυναμία;
ΕΡΩΤ: Θα προκύψει κυβέρνηση από τα δυο Κόμματα και μετά τις εκλογές και ποιό μέλλον θα έχει η χώρα μας;
ΚΑΡΑΤΖ:Ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου που σπούδασαν στη Βοστώνη και δεν δούλεψαν ποτέ τους, γιατί στα 26 τους έγιναν βουλευτές, δεν τα ξέρουν τα οικονομικά. Και έτσι πτώχευσαν τα κόμματά τους. 250 εκατ. ευρώ χρωστάει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στην ΑΤΕ και ζητάνε και άλλα χρήματα για να πάνε στις εκλογές. Αυτοί που πτώχευσαν τα κόμματα τους, θα φτιάξουν τα οικονομικά της χώρας; Και ο Καρατζαφέρης δίνει πίσω 1 εκατ. ευρώ στο ταμείο της φτώχιας, δίνει μισό εκατ. ευρώ περίπου για το άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου - κάτι που όφειλε να κάνει η Πατρίδα - και φτιάχνει και ιατρείο σε ένα χωρίο έξω από το Μαρμάρι της Εύβοιας, που έλειπε. Με ένα τόσο μικρό πράγμα, ανασάνει η Περιφέρεια. Όλα αυτά από τα περισσεύματα που έχω σαν νοικοκύρης που είμαι.


ΕΡΩΤ:Πως πρέπει να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα των λαθρομεταναστών;
ΚΑΡΑΤΖ:Αυτά όλα που λέει ο κ. Τσίπρας τώρα για τους λαθρομετανάστες, τα έλεγα εγώ το 2002. Ότ

Keywords
Τυχαία Θέματα