Γ. Καμίνης: Ο Σπηλιωτόπουλος προτείνει δημοψιφίσματα αλλά δεν λέει τη θέση του

Ότι προτείνει δημοψηφίσματα για διάφορα ζητήματα, αλλά δεν ξεκαθαρίζει τη θέση που θα πάρει για τα ζητήματα αυτά, κατηγόρησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τον υποψήφιο δήμαρχο Άρη Σπηλιωτόπουλο.

«Όταν κάποιος προτείνει δημοψηφίσματα για διάφορα ζητήματα, θα μας πει και τη θέση του στα ζητήματα αυτά;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καμίνης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην πρωινή εκπομπή του Mega, κατηγόρησε τον κ. Σπηλιωτόπουλο, ότι δεν λέει την άποψή του για κρίσιμα ζητήματα,

αλλά προτείνει δημοψηφίσματα.

Αναφερόμενος κυρίως στο θέμα του τεμένους ο κ. Καμίνης είπε ότι το θέμα ανακινείται από έναν τέως βουλευτή και πρώην υπουργό Παιδείας που έχει ψηφίσει, τόσο την ανέγερση όσο και τη χωροθέτηση του τζαμιού.

«Προτείνει δημοψηφίσματα εδώ και εκεί, θα αναλάβει την ευθύνη να μας πει τι προτείνει για τα ζητήματα ή θα πετά το μπαλάκι;» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

Παράλληλα, δήλωσε άγνοια για τα περί συμφωνίας του κ. Σπηλιωτόπουλου με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για σύσταση ειδικού σώματος καταπολέμησης της παρανομίας στην Αθήνα, υπενθυμίζοντας ότι εντός των ημερών υπογράφεται η συμφωνία του Δήμου με τον κ. Δένδια για το πώς θα γίνεται η συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

The post Γ. Καμίνης: Ο Σπηλιωτόπουλος προτείνει δημοψιφίσματα αλλά δεν λέει τη θέση του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα