Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον Hugh Hefner και τα Λαγουδάκια του! (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός εκδοτικός οίκος Taschen, περιλαμβάνει στη μεγάλη συλλογή με τα ‘coffee table’ βιβλία του, την εικονογραφημένη αυτοβιογραφία του Hugh Hefner.

Μέσα σε έξι τόμους που τιτλοφορούνται ‘The Life And Times of Hugh M. Hefner’ ο δημιουργός του Playboy περιγράφει τα 25 πρώτα χρόνια που ήταν στο πηδάλιο του περιοδικού. Με σπάνιες φωτογραφίες

του Hefner αλλά και τα εξώφυλλα του περιοδικού από το 1953 έως το 1979, το βιβλίο κοστίζει 1,300 δολάρια, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και 1.500 special edition αντίτυπα υπογεγραμμένα από τον Hugh.

Όσοι αγοράσουν το βιβλίο μπορούν να δουν το πρώτο εξώφυλλο του Playboy με τη διάσημη πόζα της Marilyn, να διαβάσουν τους θρυλικούς διαλόγους που είχε ο Hefner με διασημότητες της εποχής και τα αγαπημένα του κουνελάκια αλλά και να αποκτήσουν ένα 7×7 ύφασμα από τις αγαπημένες, μεταξωτές πιτζάμες του Hefner.

Οι υπόλοιποι μπορούμε να απολαύσουμε κάποιες από τις σπάνιες φωτογραφίες από την έπαυλή του, τα εφηβικά του χρόνια αλλά και τις Playmate, που περιλαμβάνονται στο βιβλίο:

Keywords
Τυχαία Θέματα