Φωτο και βίντεο απο τις εκρήξεις στα πολιτικά γραφεία της Θεσσαλονίκης!

Τρεις εκρήξεις σε πολιτικά γραφεία βουλευτών της Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν μετά τις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τα γραφεία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρου Καλαφάτη και των βουλευτών της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα και Γιώργου Ορφανού. ΔΕΙΤΕ

ΦΩΤΟ

Kαι τα τρία γραφεία βρίσκονται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή λόγω και της ανοικτής αγοράς να έχει δημιουργηθεί πανδαιμόνιο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τις αστυνομικές αρχές που προσπαθούν να ερευνήσουν την περιοχή και να προσάγουν υπόπτους…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια εργαζόμενη στo γραφείο του Κ. Γκιουλέκα εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του από τους καπνούς, ωστόσο με τη βοήθεια των πυροσβεστών κατάφερε να βγει έξω.

«Για προσπάθεια δημιουργίας σκηνικού νέας MARFIN» έκανε λογο πριν απο λιγο στο twitter ο εκπροσωπος τύπου του πρωθυπουργού Γ. Μουρούτης ο οποιος και μας ενημερωσε οτι δυο υπάλληλοι τραυματίστηκαν και πήδηξαν απο το μπαλκόνι για να σωθούν!

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:

«Πράξεις τρομοκρατίας δεν πτοούν την κυβέρνηση. Αντίθετα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Στη Δημοκρατία δεν αποφασίζει ο κουκουλοφόρος βομβιστής, αλλά ο λαός με την ψήφο του και οι εκπρόσωποί του στη Βουλή»

Οπως μας ενημερώνει το blog του πυροσβεστικού σώματος στη Θεσσαλονίκης… 36 πυροσβέστες και …12 οχήματα εσβησαν τις πυρκαγιές πριν απο λιγο στα γραφεία των οδών Παλαμά 7, Κατούνη 4 και Πρασακάκη 2, στη Θεσσαλονίκη.

Γκιουλέκας: Θα πρέπει να ντρέπονται

«Τη δημοκρατία ούτε μπορούν να τη στήσουν στα έξι μέτρα, ούτε μπορούν να εκδικούνται μ’ αυτό τον τρόπο. Όσοι το έκαναν θα πρέπει όχι μόνο να ντρέπονται, αλλά θα είναι και υπεύθυνοι για όποια επίθεση ίσως γίνει στο μέλλον», είπε ο Κώστα Γκιουλέκας για την έκρηξη στο πολιτικό του γραφείο.

Ο κ. Γκιουλέκας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε την έκρηξη, στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Πρασακάκη όπου συνάντησε και την εργαζόμενη η οποία εγκλωβίστηκε στο χώρο.

«Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε ότι έχει εγκλωβιστεί μέσα από τον καπνό και τη φωτιά», είπε στο Thestival.gr ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ορφανός: Μας επισκέφθηκαν τα… καλόπαιδα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Ορφανός έφθασε στο γραφείο του λίγη ώρα μετά την εμπρηστική επίθεση.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του Thesstoday.gr για τις συνθήκες της επίθεσης, απάντησε, χαρακτηριστικά: «Μας επισκέφθηκαν τα… καλόπαιδα».

Κεφαλογιάννης: Οι επιθέσεις πλήττουν τη Δημοκρατία

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σχετικά με τις αποψινές εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον των γραφείων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αποψινές εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον των γραφείων των βουλευτών του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, κ.κ. Σταύρου Καλαφάτη, Κωνσταντίνου Γκιουλέκα και Γιώργου Ορφανού.

Οι επιθέσεις αυτές πλήττουν τη Δημοκρατία.

Η συντονισμένη απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου θα πέσει στο κενό».

Πηγή: www.karfitsa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα