Φωτάκης: Δίνουμε ενδιαφέρον

Ο Γιώργος Φωτάκης μίλησε στην εκπομπή SuperBall (04/11) για τη σπουδαία και επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρη επί του Πανιώνιου, πήρε θέση για την κόκκινη κάρτα του Λάζαρ και χαρακτήρισε τον Κάτσε ως την αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος.

“Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή. Βλέπουμε τα ματς ξεχωριστά και πάμε σε όλα για τη νίκη. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο όμως.

Το πιο σημαντικό είναι

να μην πετάμε βαθμούς όπως με τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα. Αν είχαμε καλύτερη παρουσία εκεί θα είχαμε κερδίσει. Στόχος είναι να βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή. Αν έρθει και η ενίσχυση θα είναι ακόμα καλύτερα. Τουλάχιστον δίνουμε ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα”. είπε αρχικά ο έμπειρος άσος του ΠΑΟΚ.

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε πίσω από τους επιθετικούς, δήλωσε: “Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να παίζω πιο πίσω. Όμως η ομάδα είχε απουσίες κι έπρεπε να παίξω εκεί. Έχω αγωνιστεί ξανά σε αυτό το σημείο και δεν μου ήταν άγνωστο. Σημασία όμως έχει, όπως είπα και πριν, να νικά η ομάδα”.

Για τις κόκκινες κάρτες που παίρνει συνέχεια ο ΠΑΟΚ, δήλωσε: “Σίγουρα υπάρχει η πίεση κι εμείς οι παίκτες έχουμε πολλούς σφυγμούς. Τον Λάζάρ τον πέτυχε ένα μπουκάλι και αντέδρασε όπως αντέδρασε. Βέβαια είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προσέχουμε. Το παιδί πάντως ζήτησε συγνώμη μετά το τέλος του αγώνα”.

Τέλος για τον Κάτσε, είπε: “Είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι πως δεν τον γνώριζα καλά, λόγω του ότι δεν έκανα προετοιμασία, όμως μέσα από τις προπονήσεις βλέπω πως πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή”.

Πηγή: sport24

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ θέλει να “δέσει” τον ΦωτάκηΞαφνικά νοκ άουτ Λάζαρος και Βύντρα, μέσα ο ΦωτάκηςΦωτάκης: Ξημερώνει μία άλλη μέρα για τον ΠΑΟΚ

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα