Φαίη Σκορδά: Μιλάει για την πλαστική στη μύτη!

Η Φαίη Σκορδά όντως διαθέτει μια από τις πιο ιδιαίτερες…. μύτες της σόουμπιζ.

Άλλοι θα πουν πως είναι μεγάλη ή απλά αντιτηλεοπτική και ίσως να περίμεναν να κάνει κάτι η ίδια να την αλλάξει. Εξάλλου οι διάσημες το κόψιμο και το ράψιμο δεν το έχουν σε τίποτα.

Το θέμα φυσικά έχει απασχολήσει και την ίδια τη Φαίη που μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό “Real me” για την εμφάνιση αλλά και για τις

πλαστικές επεμβάσεις: «Στη δουλειά μας δεν θα με προτιμήσει κάποιος επειδή είμαι όμορφη. Ούτε μπορώ να πω ότι με θεωρώ όμορφη. Υπάρχουν πολύ πιο όμορφες… Δεν έχω όμως καμία ανασφάλεια, γιατί μ’ αρέσει αυτό που είμαι. Η εικόνα είναι σημαντική είναι δυνατή μόνο όταν η προσωπικότητα έχει ενδιαφέρον», λέει η ίδια.

Τι σκέφτεται όμως για την πλαστική, θα την έκανε;

«Κάποτε σκεφτόμουν να αλλάξω τη μύτη μου, γιατί δεν είναι και γαλλική. Έκανα λοιπόν κάποτε μία κουβέντα με τον Ανδρέα Βουτσινά και μου είπε ότι εσύ είσαι η μύτη σου, δεν μπορείς να αλλάξεις. Αυτό μου έβγαλε οποιαδήποτε σκέψη, όπως όταν είδα στην Ιταλία τη Simona Ventura. Μια παρουσιάστρια με κακή μύτη αλλά ακομπλεξάριστη, δυναμική προσωπικότητα και με φοβερό χιούμορ. Τη λατρεύω!».

Keywords
Τυχαία Θέματα