Έζωσε το σπίτι δανειολήπτριας με κορδέλα για να κάνει κατάσχεση

Σοκάρει η καταγγελία δανειολήπτριας στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων, σύμφωνα με την οποία υπάλληλος τράπεζας “έζωσε” το σπίτι της με κορδέλα απειλώντας με κατάσχεση, αν η γυναίκα δεν αποπλήρωνε αμέσως το σύνολο της οφειλής!Σύμφωνα με το cretalive, η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στην Ένωση εξηγώντας ότι ο τραπεζοϋπάλληλος την επισκέφθηκε στο σπίτι της “απαιτώντας “εδώ και τώρα” την ολική οικονομική οφειλή
που είχα προς την Τράπεζα της οποίας τυγχάνει εργαζόμενος, αλλιώς θα προβεί σε κατάσχεση του σπιτιού μου”.

Όταν η γυναίκα του εξήγησε ότι δεν μπορούσε να αποπληρώσει στο σύνολό της την οφειλή, ο υπάλληλος έφυγε, αλλά επέστρεψε την επόμενη ημέρα με … κορδέλες, με τις οποίες τύλιξε το σπίτι, διαβεβαιώνοντας τη γυναίκα ότι το σπίτι της από σήμερα κατάσχεται. Μάλιστα την προέτρεψε να δανειστεί από συγγενείς και φίλους για να πληρώσει το χρέος της.

Η γυναίκα τρομοκρατημένη μετέβη στο υποκατάστημα της τράπεζας στα Χανιά και ζήτησε να συναντήσει τη διευθύντρια. Δε βρήκε κατανόηση όμως ούτε εκεί, καθώς όπως καταγγέλει η δανειολήπτρια, η διευθύντρια σε υψηλούς τόνους την απείλησε πως αν δε βρει άμεσα τα χρήματα θα γίνει κατάσχεση. Μάλιστα της είπε ότι δεν μπορεί να “φάει” τα λεφτά, καθώς ο ιδιοκτήτης των χρημάτων που δανείστηκε είναι … ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.

Η δανειολήπτρια έφυγε από την τράπεζα ψάχνοντας από γνωστούς και φίλους χρήματα για να αποπληρώσει το χρέος της.

Η άνεργη γυναίκα, διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών εκ των οποίων το ένα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας προσέφυγε στην Ένωση προστασίας Καταναλωτών, που με τη σειρά της διαμηνύει ότι οι δανειολήπτες “δεν είναι εξωγήινοι, είναι οι πελάτες σας, τους χρωστάτε άλλη διαχείρηση , μα και ακόμα προσέξτε τους υπαλλήλους σας, περιορίστε τους αυστηρά στα καθήκοντα τους,επισημάνετε τους ότι οι πρακτικές τους ενέχουν ενέργειες που άπτονται του Ποινικού Κώδικα και στους καταναλωτές δανειολήπτες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα